Hány évesen kapott a gyereket utoljára mikulás csomagot?
Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 20:16
1/26 anonim válasza:
Én 30 éves vagyok, de még kaptam a szüleimtől.
2/26 anonim válasza:
Nekem még nincs gyerekem,de anyukám példáját tudom felhozni.
Mikulásra énis kaptam csomagot,sőt még a 23éves nővérem is pedig ő már a párjával él:)
L/15
3/26 anonim válasza:
43 vagyok és kaptam. A gyerekeim is kaptak.
4/26 anonim válasza:
19 vagyok, a legkisebb tesom 13. Es sztem... hm... egy jo 6-7 eve hozzank mar nem igen latogat el a Mikulas. :)
5/26 anonim válasza:
én 17 éves vagyok, tesóm 14 és minden évben kapunk ugyanúgy, mint húsvétra tojásokat =)
6/26 anonim válasza:
dédmamám 79 éves és bizony ő is kapott :) 1-2 csoki mindenkinek jár ilyenkor nálunk ;)
7/26 anonim válasza:
én utoljára tavaly kaptam, mert most elfelejtette a Mikulás a dolgot..de helyette műkörmöshöz, meg fodrászhoz megyek el.
15L
8/26 anonim válasza:
Az apukám is kapott,most lesz 60 éves:)Éljen sokáig!!
9/26 anonim válasza:
21 vagyok és kaptam a szüleimtől :)
10/26 anonim válasza:
Szerintem átlagosan olyan 14 éves korig kapnak a gyerekek "igazi" csomagot /mikulás-csoki, játék stb./, később pedig igényeiknek megfelelően:) /Gondolok itt a parfümökre, és egyéb "nem Mikulásos" dolgokra/
Viszont csatlakozok az előttem szólóhoz, egy csoki ilyenkor mindenkinek jár:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!