A barátomnak szeretnék csomagot csinálni, mit tehetnék bele?
A barátom hosszabb idore kulfoldre utazik, szeretnék neki csinálni egy ilyen csomagot amibe mindenfélét teszek, hogy majd ott kinyissa és meglepetés legyen. Eddig van benne pár kép rólunk, egy képeslap a szuletésnapjára meg egy CD a kirándulásunkon telefonnal felvett slotokból osszevágott videóval (o nem tudja, hogy ott csináltam videófelvételeket is). Szerintetek mit tegyek még bele?
Két hónapra utazik és 24 éves.
Pólód, kedvenc nasitok, plüss, a párnád, alsóneműd, és közős emlékekből valami, ami bármi lehet, pl.: egy könyv, film, dvd, újság, valami a múltból...
Jaaa és a karkötőd vagy nyakláncod, amit akár tőle kaptál.
Kispárna :)
Ja és szerintem csinálhatnád úgy, hogy mindent egy kis külön kis zacskóba (persze szépbe, a dobozon belül) ráírva a dátumokkal, hogy melyiket mikor bonthatja ki.
Vagy ha mindegy a sorrend megmondod, hogy ő választhatja ki mit bont ki, de minden héten csak egyet ;)
Akkor még ezeket hozzáteszem: csoki, van egy fából faragott szívecském tole, azt, tettem egy mp3 lejátszót az o kedvenc és az én kedvenc zenéimmel, meg amit egyutt hallgattunk.
Amit nagyon szeret, azok a sajtok, de azt félek beletenni, mert konnyen romlik és nem tudom mikor nyitja ki.
Tettem bele egy József Attila verseskotetet, szokta nálam lapozgatni.
Gondolkodom, gondolkodom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!