Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz ha egy axe csomagot vettem a barátomnak? (sajna nem állok valami fényesen anyagi téren )
Szerintem nem gáz mer tök mindegy hogy tegyük fel parfűmöt veszel vagy tusfürdőt.
Ne strapáld magad ilyesmiken.:D
18/F
Én Gillette csomagot vettem 2000 Ft-ért. Fél éve munkanélküli vagyok, azóta abból élünk, amit a férjem keres. Ezt a bankszámámon lévő "maradványpénzből" vettem. Egyébként szükség is van rá, mert a mostani borotvája már eléggé lestrapált. Először úgy volt, hogy nem veszünk semmit egymásnak, csak fát díszítünk, főzök egy finom vacsit, de úgy voltam vele, hogy egy-két ezer forinton nem múlik más semmi, de nem akarok üres fa mellett állni szenteste.
Nehéz időket élünk, sokan vagyunk így sajnos. Ahol gyerkőc van már, még nehezebb lehet. Egy párkapcsolat nem múlik a butuska ajándékokon. A szeretet a lényeg, nem a drága ajándék.
Egyébként Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! :)
szerintem egyáltalán nem gáz
ha nem állsz úgy anyagilag, miért kellene drága ajándékot venned, hisz nem is ez számít
szerintem egyáltalán nem gáz.nem pénzzel mutatjuk ki a szerelmet.én is olyan ajándékot szoktam venni a Kicsimnek amit használni is tud(sapi,sál,Gilette....)
Boldog Ünnepeket Mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!