Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz ha egy axe csomagot vettem a barátomnak? (sajna nem állok valami fényesen anyagi téren )

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 10:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ez is bőven elég. amúgyse a pénzzel kell kimutatni a szerelmet.
2009. dec. 18. 11:02
 2/11 anonim válasza:
100%

Szerintem nem gáz mer tök mindegy hogy tegyük fel parfűmöt veszel vagy tusfürdőt.

Ne strapáld magad ilyesmiken.:D

18/F

2009. dec. 18. 11:08
 3/11 anonim válasza:
10%
hátigen elég gáz te idióta
2009. dec. 18. 11:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ajándék minősége főképp a kisgyerekeknek számít. Utána már csak jelképes. A férfiakat pláne nem érdekli. (Magamból kiindulva.) Az a fontos, hogy szeressen téged.
2009. dec. 18. 11:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Illetve te őt.
2009. dec. 18. 11:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én Gillette csomagot vettem 2000 Ft-ért. Fél éve munkanélküli vagyok, azóta abból élünk, amit a férjem keres. Ezt a bankszámámon lévő "maradványpénzből" vettem. Egyébként szükség is van rá, mert a mostani borotvája már eléggé lestrapált. Először úgy volt, hogy nem veszünk semmit egymásnak, csak fát díszítünk, főzök egy finom vacsit, de úgy voltam vele, hogy egy-két ezer forinton nem múlik más semmi, de nem akarok üres fa mellett állni szenteste.

Nehéz időket élünk, sokan vagyunk így sajnos. Ahol gyerkőc van már, még nehezebb lehet. Egy párkapcsolat nem múlik a butuska ajándékokon. A szeretet a lényeg, nem a drága ajándék.

Egyébként Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! :)

2009. dec. 18. 11:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem egyáltalán nem gáz

ha nem állsz úgy anyagilag, miért kellene drága ajándékot venned, hisz nem is ez számít

2009. dec. 18. 11:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem egyáltalán nem gáz.nem pénzzel mutatjuk ki a szerelmet.én is olyan ajándékot szoktam venni a Kicsimnek amit használni is tud(sapi,sál,Gilette....)

Boldog Ünnepeket Mindenkinek!:)

2009. dec. 18. 12:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Sztem elég és nemgáz ... a szeretet a lényeg nem az ajándék és az értéke ... de mára a karácsony már ugy mondva "értékét" vesztette már valakinek csak az ajándék fontos és az értéke . Valaki ma már nem is vesz ajándékot (falun,tanyán) feldíszittik a lakást karácsonyi teritő meg stb ... és sütnek egy finom kis vacsit (kacsa,liba,pulyka) és együt megeszik :) és ott nem az ajándék a fontos hanem ,hogy eggyüt legyen a család szeretetben békességben . Kellemes ünnepeket mindenkinek és sikerekben gazdag új évet ! (=
2009. dec. 18. 12:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem gáz, még jó hogy nem az, nekünk végül is az se lenne nagy probléma, ha nem is kapnánk semmit, csak egy boldog karácsonyt. (Legalábbis, ha magamból indulok ki, én speciel mindenről lemondanék, ha együtt lehetnék egy bizonyos valakivel...)
2009. dec. 18. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!