Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek most, Hogy mondjam el a szuleimnek, baratomnak?
Biztos,hogy terhes vagy? Nőgyógyásznál voltál már? (csak mert ha az előírásoknak megfelelten szeded a gyógyszert, nagyon kevés esélye van annak hogy teherbe ess).Első körbe győződj meg róla100%-ban.
Egyébként minél előbb mondd el nekik!Szerintem előbb a barátodnak, aztán Ő majd segít, akár elmondhatjátok együtt s a szülőknek. És a legjobb, ha őszinték vagytok, biztos vagyok benne, hogy segíteni fognak nektek a szülők.
Fogamzásgátló mellett teherbe estél? Azt hogy hoztad össze? Az vmi terminátorsperma...:D Vagy te nem szedted jól a bogyót és akkor ne csodálkozz.
Különben egyszerűen:
Anyu, apu... terhes vagyok. Aztán hagyd hogy sokkot kapjanak.
Különben ha jófejek úgyis csak segíteni fognak, nem üvöltözni. Ellenekző esetben vannak kismama segítő szervezetek.
Akkor még elmehetsz abortuszra.
Mivel 18 éves nem múltál el, így a 18. hétig mehetsz abortuszra. Szólj a szüleidnek minél hamarabb.
Fogamzásgátló kapszula? Ezalatt a fogamzásgátló tablettát érted, amit minden nap be kell venni?
Mivel még nem vagy 18, ezért valóban elvetetheted a 18. hétig, illetve alapvetően a 12. hétig. Tehát még nem késő, csak hát nem egy 2 napos procedúra az egész.
Szólj minél hamarabb a szüleidnek és a barátodnak. Ne halogasd! Biztos segíteni fognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!