Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátomnak névnapjára?
ne haragudj, de milyen kapcsolat az, ahol 9 hónapja együtt vagytok, te mégse tudsz kitalálni valami személyeset... te tudod, hogy őt mi érdekli és mit szeret... de egy képeslap 3 szép sorral, amit csak ő ért vagy bármi hasonló kreatív kis kézzel csinált személyes dolog megteszi.
én személy szerint nem szeretem az olyan ajándékokat, amiket azért kapok, mert valamit illik kapni, de nincs fantáziája az ajándékozónak
értem... figyelj! ha az ajándékból lejön az, hogy szeretettel készült, akkor tényleg bármi lehet!
ez csak egy névnap mégis... én egyszer egy hosszú levelet kaptam a volt barátnőmtől és az egyik legkedvesebb emlékem a mai napig
hat hallod elegge zalalo a.neved:Dazert irtam ki h
atha vkinek vanmi elmenye h o minek orult..de vegulis persze arra van a gyakorikerdesek h offoljuk egymast!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!