nem bontanám fel de miután hazajönne rögtön felbontatnám vele :)
2010. aug. 9. 12:39
12/114 anonim válasza:
Hívd fel, hogy felbontod a csomagot, mert ha nem ti rendeltétek, akkor megreklamálod. :) Majd meglátod, mit reagál rá.
2010. aug. 9. 12:39
13/114 anonim válasza:
szerintem is hivd fel és kérdezd meg h felbonthatod-e. :) irj, hogy mi a fejlemény. :P kiváncsiak lettünk. :)
2010. aug. 9. 12:41
14/114 anonim válasza:
Én akkor se bontotam fel a csomagunkat ami az én nevemre jött de az ő cucca is benne volt.Két esernyőt rendeltünk.Igy együtt örültünk amikor hazajött.
Majd írd meg mi volt benne:)
15/114 anonim válasza:
Ha nem tudja a párod, hogy mi az, akkor miért fizettette ki Veled? Ha Neked meglepi, akkor csak nem olyan gyogyós, hogy akkor viteti házhoz, mikor Ő nincs otthon. Hívd fel és mondd meg, hogy érdekel, hogy mi van benne és fel akarod bontani.
16/114 anonim válasza:
Az Utolsó válasza szerintem is jó! :)
2010. aug. 9. 12:42
17/114 anonim válasza:
Ha azt mondta nem rendelt semmit, mégis vedd át akkor valami meglepetés lesz. Nem lesz mostanában valami nagyobb esemény?
Amúgy én nem nyitnám ki, hiszen egy kapcsolat alapja a BIZALOM! És ez azt jelenti, hogy bízol benne, és nem nyitod ki a csomagot.
Mondjuk lehet, hogy bomba, és kedd este egyszercsak BUMM! Bár ez nem valószínű.
2010. aug. 9. 12:43
18/114 anonim válasza:
Ne bontsd fel, semmiképpen! Ha megjön a párod, akkor úgyis megmutatja majd, ha rád tartozik. Ha meg nem, akkor sem kell kétségbe esni. Te sem örülnél, ha kibontva kapnád meg mindig a csomagjaidat, leveleidet.
2010. aug. 9. 12:43
19/114 anonim válasza:
Bonts ki, nézd meg mi van benne, aztán csomagold vissza :D
2010. aug. 9. 12:45
20/114 anonim válasza:
Hát nem tudom, de ha én nem rendelek semmit, akkor ugye nem is fizetem ki.Én felhívnám, hogy kibonthatom-e, vagy jobban szeretné ő, esetleg közösen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!