Felbontanád a csomagot, ami a párod nevére jött?
Hozott a futár egy hatalmas csomagot, majdnem akkora mint egy mikro, és elkért 10 E ft-ot.
Felhívtam a páromat, rendelt-e valamit, azt mondta hogy nem, de fizessem ki a futárt, és vegyem át a csomagot.
Nem kérdeztem, hogy felbonthatom-e. Csak kíváncsi vagyok, mi került ilyen sokba.
Hát akkor most sűrűn imádkozz, hogy magának rendelte a csomagot, illetve nektek. Mert ha valaki másnak rendelte, mondjuk kollégának, akkor nagyot fog égni az illető előtt és ezért tuti nem lesz hálás neked.
Nálam is volt olyan, hogy a munkatársam megkért, hogy vegyem át a csomagját, mert meg akarja lepni a párját és ezért az én címemet adta meg, nehogy a párja meglássa idő előtt. Ha az én párom kinyitotta volna a csomagot, akkor biztosan nagyon dühös lettem volna, mert a kollégám direkt megkért, hogy diszkréten kezeljem a dolgot.
Jaj már hagyjátok, felbontotta és kész, emberek vagyunk kíváncsi természettel. Egyébként nyilván maguk részére rendelte, mivel ha egy barátja küldette volna az ő címükre akkor azt elmondta volna neki már előtte, meg pl a telóban is, vagy előtte, hogy figyi, képzeld a Rezső szexcuccot akar rendelni, itt a pénz, fizesd ha megérkezik a csomag, vagy mondta volna a telefonban, amikor a lány mondta, hogy csomag jött. Komolyan ilyen kommenteket, amilyen az utolsó 3-4...Miért nem tudjátok megállni, hogy az ilyen fikázó kommenteket elküldjétek.
Nem dőlt össze a világ, nem vagyunk egyformák, ha ő így ítélte jónak, és felbontotta végül is, hát szíve joga.
08:51 vagyok
én előtte is írtam, hogy már a cégre se kellett volna rákeresni, mert biztos meglepi lesz. nem tudom, miért kell az ilyet elrontani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!