Beleegyeznél, hogy a párod elmenjen egy kanbuliba?
Jövő héten lesz egy kanbuli. Péntek estétől vasárnapig. Kibéreltek egy házat valahol egy tó közelében. Lesznek lányok akik sztriptíz miatt lettek felbérelve. A 6 férfi közül csak a párom nem szingli, akarnak vinni prostikat is.
A párom tavaly egy ilye bulin megcsalt, bár akkor nem ezekkel a férfiakkal volt, de a körülmények hasonlóak voltak.
Tavaly nyugodt szívvel elengedtem, sírva jött haza, hogy megcsalt, és fél hogy elkapott valami betegséget.
2 hónap különlét után megbocsátottam neki.
Azt mondta tanult a tavalyi esetből, nem fog megcsalni.
Komolyan nem tudom, hogy mit monjdak. Menjen, ne menjen. Van egy 1 éves kislányunk.
(A tavalyi kanbuli szülés után 2 héttel volt)
Szerintetek?
Nem jelentkezett mióta elment, én pedig nem hívtam.
Átjött egy barátnőm, segített összecsomagolni a dolgait.
Telefonáltam anyósnak, hogy a kisfia hazaköltözik. Értetlenkedett, de beleegyezett.
Após nemsokára itt lesz, hogy elvigye a párom dolgait.
Nem tudom, vasárnap vállalnak-e zárcserét?
najó, ez azért nekem eléggé sántít.
csak úgy egyik napról a másikra, egy ilyen miatt felrúgod a kapcsolatot, szó nélkül kirakod a gyereked apját...
Nem rúgom ki,de talán megfélemlítésnek elég lesz.
Mindenképpen átszeretném beszélni ezt dolgot, de jelenleg nem tudom hol van... a telefonja ki van kapcsolva.
Jól csinálod!! Csak keményen! Szerintem is ez jó lecke lesz neki,hogy végre észhez térjen! Neked meg kitartást!
Majd azért írd meg,hogy mi lett a végkifejlett!
25/N
Megjött após, elvitt pár ruhát.
Írtam a páromnak sms-t, hogy a cuccait a szüleinél keresse.
Érdekes egyből fel tudott hívni, hogy "ugye viccelsz, édesem?".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!