Beleegyeznél, hogy a párod elmenjen egy kanbuliba?
Jövő héten lesz egy kanbuli. Péntek estétől vasárnapig. Kibéreltek egy házat valahol egy tó közelében. Lesznek lányok akik sztriptíz miatt lettek felbérelve. A 6 férfi közül csak a párom nem szingli, akarnak vinni prostikat is.
A párom tavaly egy ilye bulin megcsalt, bár akkor nem ezekkel a férfiakkal volt, de a körülmények hasonlóak voltak.
Tavaly nyugodt szívvel elengedtem, sírva jött haza, hogy megcsalt, és fél hogy elkapott valami betegséget.
2 hónap különlét után megbocsátottam neki.
Azt mondta tanult a tavalyi esetből, nem fog megcsalni.
Komolyan nem tudom, hogy mit monjdak. Menjen, ne menjen. Van egy 1 éves kislányunk.
(A tavalyi kanbuli szülés után 2 héttel volt)
Szerintetek?
Megmutattam neki a kérdésemet, és a rá adott válaszokat.
Elrohant, hogy milyen dolog hogy kiteregetem a magánéletünket.
Azt mondta estig ne várjam haza, és telefonon sem fogom elérni.
Jaj, de gyerekes. Mivel azt se tudjuk, hogy kik vagytok, így borzalmasan lényegtelen, hogy kiteregeted a magánéleteteket. Én is sok mindent leírhatnék magamról, de senki nem tudná, hogy ki vagyok, az utcán nem mutogatnak majd rám, hogy nézd, ott a Gipsz Gizi, tegnap ő írt ki valamit a GYK-ra...
Szerintem ő már eldöntötte, hogy menni akar, és borzalmasan nem tisztel téged. Ez a hiszti csak ebben erősít meg engem.
Megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok?
Egyébként én nem engedném el ilyen buliba, max egy kis sörözésre a haverokkal, nagyon max discoba. De még oda se szívesen... na de ilyen prostis, sztriptízes dologba??? áá, ha ez a buli tele van szingli pasikkal, szerinted nem cukkolják a "papucs apucit", hogy nem kufiz félre??
Tiszta hülyék a pasik, nem érdemel meg téged :S
Igen,elengedném egy kanbuliba,ha az nem 3 napig tart,hanem csak egy este,és k.rvák nélkül! Minek oda a sok ribi?! Azért mert ez a 3 nap a szexről fog szólni. A többiek megtehetik,függetlenek,de a párodnak magától is lehetne annyi esze,hogy még csak meg se forduljon a fejében,hogy elmenjen,mert ő már egy felelős családapa!! Ha még mindig ilyen bulikra vágyik,akkor nem kellett volna még családot alapítania! Ez a nőkről fog szólni,azért mennek,nem csak a marhulás kedvéért.Neki be kéne érnie veled!
Az én párom is jár kanbuliba,de ott 6-10 pasi van,kaja,pia,meg a sok baromkodás,és nem kell oda nő,ettől kanbuli!
Szerintem semmiképp ne engedd el,nem fog tudni ellenállni a kísértésnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!