Beleegyeznél, hogy a párod elmenjen egy kanbuliba?
Jövő héten lesz egy kanbuli. Péntek estétől vasárnapig. Kibéreltek egy házat valahol egy tó közelében. Lesznek lányok akik sztriptíz miatt lettek felbérelve. A 6 férfi közül csak a párom nem szingli, akarnak vinni prostikat is.
A párom tavaly egy ilye bulin megcsalt, bár akkor nem ezekkel a férfiakkal volt, de a körülmények hasonlóak voltak.
Tavaly nyugodt szívvel elengedtem, sírva jött haza, hogy megcsalt, és fél hogy elkapott valami betegséget.
2 hónap különlét után megbocsátottam neki.
Azt mondta tanult a tavalyi esetből, nem fog megcsalni.
Komolyan nem tudom, hogy mit monjdak. Menjen, ne menjen. Van egy 1 éves kislányunk.
(A tavalyi kanbuli szülés után 2 héttel volt)
Szerintetek?
Hát ez kemény téma !
Én kismama vagyok és a párom pont tegnap este ment el buliba,persze nem kanbuli csak discóba.
Gondolom a felpörgetett hormonok miatt kivágtam a dilit még ma hajnalban.Persze jól összevesztünk.Most lelkifurdalásom van,hogy hát egész héten dolgozik,mindíg hazaadja a pénzt,ennyi jár neki.
De mégsem tetszik,hogy elmegy,mégis muszály elengedni,és meg kell bízni bennük.
De a Ti esetetek egy kicsit más,ez a tavalyi megcsalása a párodnak undorító!
Szerintem magától is lehetne annyi esze,hogy egy ilyen bulit visszautasít,hisz családos ember.
Menjen el a barátaival sörözni eggyet utána discóba,de nem prostis buliba. Hiába a férfiak esendőek , az tuti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!