16 éves vagyok, terhes lettem valaki segítsen már (? )
Figyelt kérdés
Kilyukadt az óvszer nem vettük észre a barátommal,a szüleimnek nem merem elmondani,hisz még úgy tudják érintetlen vagyok,kiborulnának sőt még a házból is mehetnék.A barátom családjának ez ellen semmi ellenvetnivalója,de én nem szeretném a babát,egyrészt anyagi bizonytalanság,másrészt fiatalnak tartom magam az anyasághoz.Nem tudom mit tegyek,hisz elvetetéshez 18 év felett kell lenni szülői bele egyezés nélkül,házi praktikát halottam ez ellen (élesztő,és rá inni a pálinkát),ha valaki tud valami tanácsot,esetleg praktikát írjon már,nagyon kivagyok borulva.2010. aug. 5. 23:44
71/75 anonim válasza:
ha 6000Ft-ot nem tudott összeszedni,30000Ft.ot honann kerítene?
Szólj a szüleidnek,hátha ők kifizetik flesbe a fiu szüleivel az abortuszt
72/75 anonim válasza:
Ez igaz, de pont erre gondoltam, hogy nagyon gyorsan szóljon a szüleinek...Mert a szülei r.ohadtul ki lesznek ám akadva, ha elmúlt a 12 hét aztán gömbölyödik...MINDENKÉPPEN meg fogják tudni. És az anyagi helyzetük sem engedi ezt meg...
73/75 anonim válasza:
Nagyon gyorsan mondd el neki,hogy még el tudjátok dönteni,hogy mi legyen.Ha elmúlik a 12 hét,akkor már választásod sem lesz!Megtudni pedig akkor is megtudják,ha nem mondasz semmit,csak addigra már késő lesz bármit is tenni!
75/75 anonim válasza:
Megtartottad vagy sem? Vagy csak kamu volt? (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!