16 éves vagyok, terhes lettem valaki segítsen már (? )
sajnos, ha valóban terhes vagy, nem tudsz mást tenni, mint hogy beszélsz a szüleiddel, és elmentek együtt orvoshoz.
azzal nem értek egyet, hogy a fiút ne vidd el a beszélgetésre.
nagyon is vidd el, hiszen ő is benne van a buliban, neki is vállalnia kell a felelősséget.
akárhogy is döntesz a gyerekkel kapcsolatban, ne engedd hogy a fanatikus agyatlan abortuszellenesek nyomást gyakoroljanak rád undorító képekkel és rémtörténetekkel.
ez te döntésed kell legyen, felelősségteljesen, a saját életeddel, senki sem befolyásolhat ebben, hiszen a következményeket is CSAK neked kell viselned, és nem nekik.
én nem hülyézlek le, megértem a helyzetedet, az ember időnként hibázik, még akkor is, ha mindent megtett azért, hogy ne legyen baj. én is átéltem már ilyen parát, szörnyű volt, de nálam nem lett semmi végül.
aki azt állítja, hogy tablettát kéne szedni, mert az biztonságosabb, az nyilvánvalóan nincs képben a tabletta kockázataival. inkább egy becsúszott terhesség, mint egy trombózis miatt levágott láb.
az valóban nem jó, hogy ha csak azért feküdtél le vele, hogy ne hagyjon el / ne csaljon meg.
bárki bármit mond- ez akárkivel megtörténhet.
aki azt állítja, hogy tablettát kéne szedni, mert az biztonságosabb, az nyilvánvalóan nincs képben a tabletta kockázataival. inkább egy becsúszott terhesség, mint egy trombózis miatt levágott láb.
te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak késő van már neked?
hát erről azt gondolom, hogy inkább vágják le a lábam a tabi okozta trombózis miatt, minthogy a méhemet vegyék ki egy művi megszakítás alatti hirtelen vérzés miatt.
hoppá,most olvasom h nem volt 6000Ft az esemény utánira... Cöh,az abortusz meg 30000Ft-t,arra akkor honnan eszkábálod össze a pénzt? Sőt,ha meg tartod az még többe kerül....
Felelőtlen buta kamasz vagy!!
sztem ma már olyan fogamzásgátlók vannak amiknek elenyésző a mellékhatása,ha egyáltalán kiütközik annál aki szedi.
Mellesleg,meg szép dolog h védekeztek gumival,de ha kiszakadt akkor is van esemény utáni tabletta ám!! Nem 2-3 hét múlva kéne gondolkod
Amúgy igaz, a fogamzásgátló nőket arról lehet felismerni, hogy hiányzik egy fél lábuk!! :D (bocs de ezt nem hagyhattam ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!