Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok, terhes lettem...

16 éves vagyok, terhes lettem valaki segítsen már (? )

Figyelt kérdés
Kilyukadt az óvszer nem vettük észre a barátommal,a szüleimnek nem merem elmondani,hisz még úgy tudják érintetlen vagyok,kiborulnának sőt még a házból is mehetnék.A barátom családjának ez ellen semmi ellenvetnivalója,de én nem szeretném a babát,egyrészt anyagi bizonytalanság,másrészt fiatalnak tartom magam az anyasághoz.Nem tudom mit tegyek,hisz elvetetéshez 18 év felett kell lenni szülői bele egyezés nélkül,házi praktikát halottam ez ellen (élesztő,és rá inni a pálinkát),ha valaki tud valami tanácsot,esetleg praktikát írjon már,nagyon kivagyok borulva.
2010. aug. 5. 23:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
71%
Ha jól tudom,8 hetes korig adnak vetélő tablettát. De ehhez is ugyan úgy előbb nógyógyászhoz kell menni,s természetesen szülői beleegyezés is kell. Egyébként nem gondolkoztál azon,hogy megtartsd? Nyilván,fiatal vagy még,de gondolj bele,hogy egy emberi életről van szó! Hiába mondják,hogy 12 hétig nem érez semmit a magzat,dehogynem! Nézzétek csak meg a Néma sikoly c. dokumentum filmet... Kedves kérdező,valóban felelőtlen voltál,de hiába a rengeteg oktatás,mostmár nincs mit tenni. Mindenképp beszélned kell a szüleidel,s dönteni a baba további sorsáról.
2010. aug. 6. 00:28
 32/75 anonim ***** válasza:
74%

sajnos, ha valóban terhes vagy, nem tudsz mást tenni, mint hogy beszélsz a szüleiddel, és elmentek együtt orvoshoz.

azzal nem értek egyet, hogy a fiút ne vidd el a beszélgetésre.

nagyon is vidd el, hiszen ő is benne van a buliban, neki is vállalnia kell a felelősséget.

akárhogy is döntesz a gyerekkel kapcsolatban, ne engedd hogy a fanatikus agyatlan abortuszellenesek nyomást gyakoroljanak rád undorító képekkel és rémtörténetekkel.

ez te döntésed kell legyen, felelősségteljesen, a saját életeddel, senki sem befolyásolhat ebben, hiszen a következményeket is CSAK neked kell viselned, és nem nekik.

én nem hülyézlek le, megértem a helyzetedet, az ember időnként hibázik, még akkor is, ha mindent megtett azért, hogy ne legyen baj. én is átéltem már ilyen parát, szörnyű volt, de nálam nem lett semmi végül.

aki azt állítja, hogy tablettát kéne szedni, mert az biztonságosabb, az nyilvánvalóan nincs képben a tabletta kockázataival. inkább egy becsúszott terhesség, mint egy trombózis miatt levágott láb.

az valóban nem jó, hogy ha csak azért feküdtél le vele, hogy ne hagyjon el / ne csaljon meg.

bárki bármit mond- ez akárkivel megtörténhet.

2010. aug. 6. 00:33
 33/75 anonim ***** válasza:
37%

aki azt állítja, hogy tablettát kéne szedni, mert az biztonságosabb, az nyilvánvalóan nincs képben a tabletta kockázataival. inkább egy becsúszott terhesség, mint egy trombózis miatt levágott láb.

te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak késő van már neked?

hát erről azt gondolom, hogy inkább vágják le a lábam a tabi okozta trombózis miatt, minthogy a méhemet vegyék ki egy művi megszakítás alatti hirtelen vérzés miatt.

2010. aug. 6. 00:40
 34/75 anonim ***** válasza:
82%
hát nem azért de az a trombózisos dolog kb olyan,mint hogy inkább kerüld el a hidakat,mert bármikor leomolhatnak.....de ha csónakkal mész,akkor meg elsüllyedhetsz
2010. aug. 6. 00:47
 35/75 anonim ***** válasza:
73%
de basszus,ha kiszakadta gumi miért nem mentél el esemény utáni tabiért????? Oltári nagy hülye vagy! A 3. válaszolónak igaza van,ha a sexhez elég bátor voltál akkor most állj oda a szüleid elé,ha már nem volt annyi eszed h 72 órásit irass magadnak,amikor még lehetett volna tenni elenne vmit!
2010. aug. 6. 01:04
 36/75 anonim ***** válasza:
58%

hoppá,most olvasom h nem volt 6000Ft az esemény utánira... Cöh,az abortusz meg 30000Ft-t,arra akkor honnan eszkábálod össze a pénzt? Sőt,ha meg tartod az még többe kerül....

Felelőtlen buta kamasz vagy!!

2010. aug. 6. 01:05
 37/75 anonim ***** válasza:
43%
na nézzetek csak utána ennek a trombózisnak
2010. aug. 6. 01:07
 38/75 anonim ***** válasza:
76%

sztem ma már olyan fogamzásgátlók vannak amiknek elenyésző a mellékhatása,ha egyáltalán kiütközik annál aki szedi.

Mellesleg,meg szép dolog h védekeztek gumival,de ha kiszakadt akkor is van esemény utáni tabletta ám!! Nem 2-3 hét múlva kéne gondolkod

2010. aug. 6. 01:11
 39/75 anonim ***** válasza:
41%

[link]

Amúgy igaz, a fogamzásgátló nőket arról lehet felismerni, hogy hiányzik egy fél lábuk!! :D (bocs de ezt nem hagyhattam ki)

2010. aug. 6. 01:12
 40/75 anonim ***** válasza:
37%
*t szedő :D
2010. aug. 6. 01:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!