16 éves vagyok, terhes lettem valaki segítsen már (? )
Valahol igaza van a hamardik válaszolónak. Vigyázhattatok volna jobban, vagy ha észrevettétek hogy kiszakadt a gumi, van az a 72 órás tabletta is, elmehettél volna az orvoshoz olyat kérni. Na de nem azért irok hogy oktassak, hanem hogy "tanácsot" adjak. Szerintem el kellene menned az orvoshoz, mert lehet csak petefészekgyulladásod van vagy valami egyéb más. Remélem kiderül, hogy mi az. Ha mégis terhes vagy, akkor a legjobb lenne elmondani a szüleidnek amég nem késő és el lehetne vetetni a babát ha nem szeretnétek megtartani, de szülők nélkül ne állj neki semminek szerintem. Ha ki is akadnak és tajtékoznak, de segitenének ebben biztos vagyok, mert bármelyik másik szülő megtenné a gyerekéért (szerintem legalábbis). Máskor legyetek figyelmesebbek és óvatosabbak majd.
CsodaCsibi
Köszönöm a negatív és a pozitív válaszokat is..
A barátom anyukája sajnos már nem él,így ő kiesett.:(
72 órás tablettára nem tudom neked van -e 6000 Ft-od..azt is tudom,hogy nem kötelező a szex,de 2 év után szerintem ideje volt,mert ő sem bírja örökké..a megcsalást meg nem szeretném.
Utolsó,neked külön köszönöm :) az orvoshoz pedig elfogok menni jövőhéten.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:56
és a 23.58-nak is köszönöm..amint már írtam orvoshoz elmegyek:)
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:57
Gratulálok hozzá:)bár..,gondolom nem volt valami jó élmény:s
Most látom, te mennyire ostoba vagy kérdező....
mi az, hogy nem volt pénzed 72 órásra? tudod mennyibe kerül az abortusz? 27 ezer forintba, csak megsúgom... ja és hogy 2 év után már "kellett" dugnod a pasiddal, mert nem szeretted volna, ha megcsal? most meg mehetsz abortuszra vagy élheted a leányanyák "mesés" életét, te szerencsétlen. gondolkozzál már.
uramisten, ez fájt...
Én is csak azt tudom mondani, mint az előttem szólók.
Mellesleg, ha abortálni szeretnél, akkor tessék, egy kis ízelítő.
én azt tudom mondani,itt már mindent kidumáltak,csak én se értem,hogy miért nem mentél el egyből az ügyelertre esemény utáni tabiért...lehet,hogy 6 ezer ft,de nem lenne ennyi bajod vele
sajnos nekem is volt már ilyen a bnőmmel 2szer is,de elmentünk mind2 esetbe esemény utáni tabiért....nem olcsó,de olcsóbb,mint a gyerek,és nem kell szüleidnek se magyarázkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!