Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok, terhes lettem...

16 éves vagyok, terhes lettem valaki segítsen már (? )

Figyelt kérdés
Kilyukadt az óvszer nem vettük észre a barátommal,a szüleimnek nem merem elmondani,hisz még úgy tudják érintetlen vagyok,kiborulnának sőt még a házból is mehetnék.A barátom családjának ez ellen semmi ellenvetnivalója,de én nem szeretném a babát,egyrészt anyagi bizonytalanság,másrészt fiatalnak tartom magam az anyasághoz.Nem tudom mit tegyek,hisz elvetetéshez 18 év felett kell lenni szülői bele egyezés nélkül,házi praktikát halottam ez ellen (élesztő,és rá inni a pálinkát),ha valaki tud valami tanácsot,esetleg praktikát írjon már,nagyon kivagyok borulva.
2010. aug. 5. 23:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a mi tiniknél az a trendi ki, mikor és hányszor kivel, ha még nem, az vérciki! Teljesen normálatlanok vagytok, ráérnétek várni még néhány évet és nem gyerek szülne gyereket. 11 évesen már van menszesz, akár 12 évesen gyereket szülhetsz. Belegondoltatok ebbe? Akkor inkább a tabletta, akár az esemény utáni, de nem kell szülni 18 éves kor alatt. Az a tanulás ideje. Persze tudom, van olyan kultúrkör, ahol 12 évesen el kell adni a lányt, ez a hagyomány. Éretlen fejjel nem szabad gyereket vállalni, a bömbölő csecsemő nem játékbaba!
2010. aug. 6. 11:15
 52/75 anonim ***** válasza:
100%

6 ezer ft-t 3 nap alatt össze tudott volna kunyerálni ő meg a barátja. nem 2.3 hét múlva kéne gondolkodni h júj most mit tegyek? A barátja családjának nincs ellenvetése az ellen h terhes ha kérnek esemény utáni biztos adtak volna. Vagy a fiú is meg a lány is 2000 FT-ot h strandra vagy bukiba mennek, meg egy-egy ezrest egy baráttól is lehet kölcsönkérni.

De akkor csak terheld a szüleid mosta 30000 ezer ft-os abortusszal,vagy h a nyukra szülöd a gyereked

2010. aug. 6. 14:30
 53/75 anonim ***** válasza:
79%
Aki itt írta, hogy adnak tablettát rá, az nem tudja jól, mert ilyen Magyarországon nincsen.
2010. aug. 6. 14:35
 54/75 anonim ***** válasza:
92%
ha kérnek esemény utáni*ra pénzt* biztos adtak volna.
2010. aug. 6. 14:37
 55/75 anonim válasza:
100%
Én a helyedbe elmennék orvoshoz.Tanácsot kérnék töle,de a szüleidnek sajnos meg kell mondani.Hisz ők az egyetlenek,akik segíteni tudnak.Föleg ha kell az aláirásuk a beleegyezéshez.
2010. aug. 6. 14:54
 56/75 anonim ***** válasza:
47%
Hihetetlen egyesek milyen hangnemet ütnek meg. Nektek hogy esne, ha így beszélnének veletek amikor épp pórul jártatok? Annak aki pedig az abortuszos képeket linkelte eszébe sem jutott, hogy a nagyobb magzatok betegség miatt lettek abortálva? Mert abban az időben ilyen okból csinálják ezt meg, szóval marha empatikus megnyilvánulás volt.
2010. aug. 6. 14:56
 57/75 anonim ***** válasza:
84%
Figyelj! Ne értékeld le a szüleidet. Fogalmad sincsen hogyan fogják lereagálni. Én már nem vagyok fiatal, de ennyi idős koromban ugyanez történt velem. Bizony erőt vettem magamon és a szüleim elé álltam. Apukámtól nagyon féltem, mert nagyon szigorú volt. És a legnagyobb meglepetésemre hihetetlenül korrekt volt. Természetesen megszidott, aztán segítettek abban hogy elvetessem. Én nem bántam meg. Egy gyermek nagyon megváltoztatja az életet. Gondold át! Sok sikert!
2010. aug. 6. 22:02
 58/75 anonim ***** válasza:
51%
Én is hasonló helyzetben voltam,én se mertem megmondani anyukámnak.De mégis vettem magamon erőt,és szépen elé álltam.Nem szidott csak mondta,hogy várhattunk volna vele még 1kicsit.én 18leszek,és 5hónapos kismama vagyok.Nálunk meg se fordult,hogy elvetessük.Most szépen növekszik a babókánk és nagyon boldogok vagyunk.
2010. aug. 7. 17:50
 59/75 anonim ***** válasza:
68%

Ne vetesd el!!!!több olyat ismerek, aki abortusz után meddő lett

annyi szervezet van, akik meddő szülőknek adják a babádat, akik imádni fogják

2010. aug. 7. 22:34
 60/75 anonim ***** válasza:
92%

tegnap 00:07 a link csatolójának az abortuszos képekről...

nekem meghalt a kisbabám 9 hetesen, sajnálom, hogy a linkre kattintottam...életem legtragikusabb élménye volt, amikor megszakadt a terhességem.,.azóta meddőségi gondokkal küszködünk.... rettenet

2010. aug. 7. 22:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!