16 éves vagyok, terhes lettem valaki segítsen már (? )
Nem tudom miért kell lehordani szegényt. Épp elég baja van így is. Szerintem is inkább használjon óvszert, mint tablettát, mellesleg ugyanannyi a hátránya-előnye egyiknek is meg a másiknak is. Meg ha a szülőkkel ilyen a kapcsolat akkor, hogy vegyen tablettát? Egyszer úgyis észrevennék, nem lehet a végtelenségig titkolni. Meg ugye pénzbe kerül, nem is kevésbe. Az, hogy miért nem ment venni 72 órán belülit, hát nem tudom, hogy egy 16 évesnek mikor és honnan lenne annyi pénze csak úgy? Vagy nálatok alap a +6000ft-os zsebpénz? Segítséget akar kérni... kétségbe van esve, fél a szüleitől... semmi együttérzés nincs bennetek, tisztelet a kivételnek. Szerintem a pálinkás élesztős dolgot meg ő sem gondolta komolyan, csak az elkeseredettség hozta a gondolatot.
Inkább örülnétek, hogy itt kér segítséget (ahol éppen tud) és nem máshogyan oldja meg a problémáját (mint a tévében gyakran elhangzó megölte a gyerekét titokban című történet).
A kérdéshez visszatérve:
Mindenképp menj el egy orvoshoz, beszélj a szüleiddel, vidd a párodat is, együtt könnyebb elmondani. Az abortusz olyan 30000 körül van, egy napot kell befeküdni a kórházba, és remélhetőleg az esetből tanulva a szüleidnek picit megváltozik a gondolkodása, és ezekután több mindent meg tudsz majd velük beszélni, és nem kerülsz majd hasonló helyzetbe.
hát sajnos tényleg csak úgy segíthetsz ezen, hogy elmondod a szüleidnek.
Van egy csajszi ismerösöm, 15 éves, idén év elején teherbe esett. Eleinte ö sem akarta elmondani a szüleinek, hogy mi a helyzet. Mindenáron be akart szerezni egy RU-486 nevezetü abortusztablettát. Végül sikerült lebeszélnem róla, rengetegen haltak meg töle...elmondta a szüleinek, így sikerült elintéznie az abortuszt.
Ne légy butus, inkább egy ideig tartó harag, minthogy belehalj!
A 72 órás nincs szerintem 6 ezer, mikor én 17 voltam, 5 éve volt 2000, nem hiszem, hogy ennyivel emelték volna, bár én csak 1x vettem igénybe anno...
35 hetes
Velem is megtörtént ez,17 évvel ezelőtt.A fiam decemberben lesz 17 éves, én meg 33.
Az apjával a mai napig együtt vagyok, felváltva kijártuk a sulit, lediplomáztunk,van kertvárosi 5 szobás házunk, kocsink, hitelünk meg nincsen.És nagyszülők sem voltak, mert mind a két oldalról meghaltak, még az unokát sem látták sajnos.A mai eszemmel sem csinálnám másképp.Imádom az okos inteligens, gyönyörű kamasz fiamat, ha eszembe jut, hogy másképpen is dönthettünk volna, el tudnám magam ásni.
Ne pánikolj, és ne dönts elhamarkodottan.Lehet, hogy ha elveteted, egy életre megbánod!!!
Szia!
Figyelj, gondolj bele, vagy most szólsz szüleidnek, és még el lehet vetetni a babát, vagy 4 hónap múlva jönnek rá, amikor már késő... melyik a jobb?
Alternatív megoldás lehet még, hogy a párod apukája adja ki magát az apukádnak, és ők is fizetik akkor...
De ne legyél buta, még "helyrehozhatod", ne félj, egy abortsuz manapság nem veszélyezteti komolyabban a testi egészségedet! De szólnod kell egy felnőttnek, aki elmegy veled!
10:28
Elolvastad amit én írtam?Fuss neki mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!