16 éves vagyok, terhes lettem valaki segítsen már (? )
köszönöm mindenkinek,holnap megyek orvoshoz,...
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:34
szerinted ha megszülném,oda adnám valakinek??????????
6 ezer ft-t 3 nap alatt össze tudott volna kunyerálni ő meg a barátja. nem 2.3 hét múlva kéne gondolkodni h júj most mit tegyek? A barátja családjának nincs ellenvetése az ellen h terhes ha kérnek esemény utáni biztos adtak volna. Vagy a fiú is meg a lány is 2000 FT-ot h strandra vagy bukiba mennek, meg egy-egy ezrest egy baráttól is lehet kölcsönkérni.
De akkor csak terheld a szüleid mosta 30000 ezer ft-os abortusszal,vagy h a nyukra szülöd a gyereked
Most reagálok csak rá..bocs..
Neekem pl., nem napi 1000 Ft a zsebpénzem,örülök ha van 200 Ft egy napra...(Chipsre),ebből 3 nap alatt nem lehet összehozni 6000 Ft-ot..
kérsz egy ezrest strandra,vagy felsőre,a barátod ugyszintén, össze lehetett volna szedni az esemény utánira a pénzt. Sőt lehet ha barátod az egészet el tudta volna kérni a szüleitől. mert mint irtad ők normálisak nincs bajuk azzal h terhes vagy,ha megmondjátok nekik h mi van,biztosan adtak volna pénzt.
De te meg 2-3 hét után állsz neki nyafogni h terhes vagyok,most mit csináljak? Az abortusz az esemény utáninak az 5szöröse!!!
Vagy tán más nyakára akarod szülni a gyereked? Te nem tudsz sem dolgozni,és amit kapsz pénzt a gyes,meg csp- semmire nem elég.
Komolyan nem értem miért nem tudtad elöbb kinyitni a szád és nyavalyogni a szüleidnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!