16 éves vagyok, terhes lettem valaki segítsen már (? )
Szia! Először is nyugodj meg! Semmi baj. Házi praktika nem létezik, és eszedbe se jusson semmi ilyesmi, mert fogyatékos is lehet a gyereked.
Először is: Biztosan terhes vagy? Nőgyógyász igazolta a terhességedet? Mióta késik a vérzésed? Tesztet csináltál?
Az abortuszhoz 18 éves kor alatt szülői beleegyezés kell. Szóval ha biztosan terhes vagy, álljatok a pároddal ketten a szüleid elé és mondjátok el, hogy nem felelőtlenségből történt, hanem elszakadt az óvszer és a gyereket nem akarjátok megtartani. A szüleid, először talán kiborulnak, de akár hiszed most akár nem, ők neked a legjobbat akarják. Közösen átbeszélitek újra és döntötök.
Mégis hogy gondolod? Előbb utóbb úgyis megtudják!
Tudom itt most le fognak szólni hogy nem vagyok kedves de: ha d*gni voltál elég bátor akkor ahhoz is legyél hogy elmondd otthon!
Szia!Orvoshoz semmi képpen sem mertem elmenni,de ha jól gondolom olyan 2 -3 hetes terhes lehetek.A vérzésem 2 hete késik,bár nem mindig jön meg,de most csináltam 4 terhességi tesztet eddig és mind a 4 pozitív.A szüleimnek semmi képp nem akarom elmondani,mert teljesen más a felfogásuk,mint más szülőknek,kicsit régimódiabb.
Köszi a választ (K)
Hát nem nagyon kedvelik a srácot.:)köszi,hogy írtál.
Harmadik válaszoló...Nem tudom ha neked olyan szüleid lennének mint nekem így lennél-e vele...
A válasz megírásának időpontja: ma 23:54
Vele egyetértek. Mindenképpen mond el otthon. Házi praktikákkal meg ne próbálkozz, lehet, h nagyobb bajt csinálnál, mint egy abortusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!