Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok, terhes lettem...

16 éves vagyok, terhes lettem valaki segítsen már (? )

Figyelt kérdés
Kilyukadt az óvszer nem vettük észre a barátommal,a szüleimnek nem merem elmondani,hisz még úgy tudják érintetlen vagyok,kiborulnának sőt még a házból is mehetnék.A barátom családjának ez ellen semmi ellenvetnivalója,de én nem szeretném a babát,egyrészt anyagi bizonytalanság,másrészt fiatalnak tartom magam az anyasághoz.Nem tudom mit tegyek,hisz elvetetéshez 18 év felett kell lenni szülői bele egyezés nélkül,házi praktikát halottam ez ellen (élesztő,és rá inni a pálinkát),ha valaki tud valami tanácsot,esetleg praktikát írjon már,nagyon kivagyok borulva.
2010. aug. 5. 23:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
70%

Basszus, megint egy IQ bajnok anyukajelölt.

Mégis hogy a francba segítsen itt bárki is, ha: nem akarsz szólni a szüleidnek, nem vettél be 72 órás tablettát, amikor kellett volna és a gyereket sem akarod megtartani.

Tudod mit? Segíts magadon. Ha ennyi eszed volt, hogy észrevetted, hogy kilyukadt az óvszer, de a 6000 forintot a tablettára soknak tartod, az abortuszra a 30 ezret pedig nem, akkor csak sajnálni tudlak.

2010. aug. 6. 00:12
 22/75 anonim ***** válasza:
79%

A válasz megírásának időpontja: ma 00:02

teljesen egyetértek veled.. jobban megéri a tabletta mint az abortusz és talán jobb is a tabletta (sőt.. biztos)

2010. aug. 6. 00:14
 23/75 anonim ***** válasza:
83%
akkor megmondod a szüleidnek vagy nem??
2010. aug. 6. 00:14
 24/75 anonim ***** válasza:
66%

Azt nem értem, mit hisztériázol itt te kis majom. dugtál és felelős ember tudja, hogyha dugunk, akkor terhesek is lehetünk, mert 100%-os védekezés nem létezik a tudomány mai állása szerint. előre kellett volna gondolkodni és bekalkulálni, hogy igen, dugok de ugyanakkor vállalom a következményeket és nem utólag sírok mint a fürdős k.rva. azt írod, hogy nem tudod, nekünk lett-e volna pénzünk 72 órásra. elmesélem neked, hogy amikor én kerültem ilyen helyzetbe, nekem se volt egy árva petákom se. de tudod mit csináltam? beadtam a zaciba azt a kevés ékszeremet és kölcsönkértem a barátaimtól illetve a pasimtól. de ha mégis terhes lettem volna, nem utólag baszakodtam volna itt egy anonim oldalon, hogy segítsenek már a hülye fejemen.

állj a szüleid elé nagylány és mondd: anya, apa, egy felelőtlen balf.asz voltam, terhes vagyok, segítsetek.

aztán majd remélem tanulsz az esetből.

2010. aug. 6. 00:15
 25/75 anonim ***** válasza:
84%

Hagyjátok már a kérdezőt!Most ebben a helyzetben nem kioktatásra van szüksége elég a baja neki.Abban egyetértek h inkább 6 ezer az eseményutánira mint 30 az abortuszra de már tök mind1 mert már nem lehet ezen segíteni.

Kérdező!Minél elöbb orvos utána szólj a szülőknek.Mind1 milyen konzervatívak akkor is a szüleid és akkor is csak az ő segítségükre számíthatsz.És eszedbe se jusson a házi praktika mert abba akár bele is halhatsz.

2010. aug. 6. 00:17
 26/75 anonim ***** válasza:
92%

Nem járható út, hogy nem mész orvoshoz, és szintén nem játható út, hogy nem beszélsz a szüleiddel! A szüleid nélkül nem vetetheted el, te is jól tudod. Előbb-utóbb pedig észreveszik rajtad... Igen, kiborulnának a szüleid. Ez miért nem jutott eszedbe, mikor szexeltél? A normális szülő melletted áll ilyenkor.

Házi praktikával nehogy próbálkozz, mert lehet, fogyatékos lesz a gyerek, de akár te is meghalhatsz, vagy maradandó egészségi károsodást szenvedhetsz! Élesztő pálinkával... Ezt nevezem!

Azt gondolom, hogy ha tartottad magad olyan felnőttnek, hogy 16 évesen szexelj, akkor tarsd magad olyan felnőttnek, hogy elmész orvoshoz, elmondod, mi történt, és beszélsz a szüleiddel is!

2010. aug. 6. 00:18
 27/75 anonim ***** válasza:
70%

még házi praktika.... te csak így kiírtanál egy gyereket magadból?! élesztővel meg pálinkával? Tablettát kellett volna bevenni, nem a sült galambot várni, meg hogy majd megoldódnak a problémák! Úgy is el kell mondani a szüleidnek, mert kell a beleegyezésük az abortuszhoz... ami ahogy előttem is írták több 10 ezer ft. Nem b*szni kell felelőtlenül.

23L

2010. aug. 6. 00:19
 28/75 anonim ***** válasza:
91%

Nincsenek otthoni házi praktikák.Ami vetélést okoz,abba te is belehalhatsz,így az nem házi praktika,hanem öngyilkosság.

Egyetlen járható út,ha beszélsz a szüleiddel,de gondolom ezt te is tudod.A fiú elmondta már otthon az apjának?

Ráadásul pénzre is szükséged lesz és nem 6000ft-ra hanem többre így ezért is kénytelen vagy beavatni a szüleidet,meg az engedély miatt is.

2010. aug. 6. 00:21
 29/75 anonim ***** válasza:
65%
drága!ez a gyerek tényleg jobban jár,ha nem jön világra,ha ilyen félkegyelmű anyja van!tudom morbid de............
2010. aug. 6. 00:23
 30/75 anonim ***** válasza:
93%
Sok ostoba tini, méghogy házi patika! Semmi sem használ, gyorsan kifutsz az időből. És kész, meg kell szülnöd gyerekfejjel a gyereket. És ki fogja felnevelni? Az állam? A szüleid? A párod szülei? Felelőtlenség.
2010. aug. 6. 00:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!