Vannak itt olyan nők akiknek nem kell dolgozniuk mert elélnek a férjeik jövedelméből?
Hány évesek vagytok?
Mióta nem dolgoztok es a párotok mit dolgozik?
Nekem nagyon rendes a férjem. Sose egy rossz szót se tett felém. Nevelem a gyerekünket, viszem a háztartást, intézem az ügyeket. Ha történne valami se lenne anyagi gondunk.
Nem mindenkinek gonosz alkesz, agresszív a férje...
24, tudod más nők nevelik a gyerekeket, viszik a háztartást, intézik az ügyeket, ÉS dolgoznak. És nem függnek senkitől. De mondjuk ahhoz ész kell, azt elismerem.
Valaki magától is tudja, valaki meg a nagy pofon után jön rá. (Nem szó szerinti pofont értek ez alatt, mielőtt félreértenéd.)
Mi ketten döntöttünk így.
Semmi jogod nincs ítélkezni más felett!
Engem mások nem érdekelnek!
Nem "más" vagyok, hanem "én" én.
Sztem pedig az élet egy hullámvasút, és amikor a tetején vagyunk, akkor könnyű elhinni, hogy nem zuhanhatunk a mélybe.
Családi példa: házaspár két gyerekkel, menő vállalkozások több területen, milliós havi bevétellel. Évente többször mentek egzotikus helyekre nyaralni, mindent megengedhettek maguknak, a feleseg nem dolgozott, csak a férj. Jött a válság, olyan területen voltak a vállalkozások, ami a legjobban kitett volt a pénzügyi hatásoknak. Mindenüket elveszítették, az összes megtakarításukat fel kellett bontani, hogy nagyjából talpon maradjanak, emellett még jelzálogot is fel kellett venniük a házra. A férj még többet dolgozott, a feleseg nem, hisz semmilyen képesítése nem volt. A férj addig dolgozott, míg 51 évesen kapott egy szívrohamot, amibe belehalt. Semmit nem hagyott maga után, csak egy özvegyet, 2 gyereket és egy jelzáloggal terhelt házat, plusz kiderült, hogy volt egy szeretője, akinek gyereke született. A család azóta is szegénységben él, a feleség eladóként dolgozik egy boltban és fizeti a jelzálogot.
Így múlik el a világ dicsősége, szoktak erre mondani. A magam részéről soha nem szolgáltatnám ki magam senkinek se, mert sose lehet tudni, mit hoz a holnap és lehet egy napon vége lesz a habzsidőzsinek.
25
Fingod nincs miből és honnan van vagyunk, szóval ne hasonlítgass másokhoz!
28, köszi, de nem is érdekel :)
Csak az érdekel hogy az én vagyonom az én érdekem, én teremtettem meg magamnak, nem valami pasi akivel eltarttatom magam.
De látszik is hogy kettőnk közül ki a frusztrált.
29
Te honnan tudod hogy nekünk miből van vagyonunk?
Én ezelőtt mit dolgoztam? Mit és mennyit hoztam ebbe a házasságba? Milyen szakmám van?
Nem ét kötöttem bele másba, nem velem van a gond!
Érthetetlen embernek bármit írhatok ha nem fogja fel!
Részemről ez a téma lezárva!
Válaszoltam a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!