Vannak itt olyan nők akiknek nem kell dolgozniuk mert elélnek a férjeik jövedelméből?
Hány évesek vagytok?
Mióta nem dolgoztok es a párotok mit dolgozik?
Igen, de ne csinálj ilyet.
Megbanod.
Vígan elélnénk a férjem jövedelmeből, de soha eszembe nem jutna ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülni. Nem nézem ki a férjemből, hogy ha így lenne visszaélne a helyzettel, de hát ugye sose lehet tudni mi lesz 10 vagy 20 év múlva.
28/N 30/F
Nem ajánlom.
Nagyon sokat nyelnek cserébe az ilyen nök,mindent el kell türni a férjnek,az elején amíg szép és fiatal a nö,visszafogja magát a férfi de késöbb érezteti majd hogy csak az ö kegyének köszönheti a nö hogy van mit enni.
Türni kell ha nem teszi repül a nö és mivel semmit se csinált nehéz helyzetböl indul
Igen volt ilyen. Mivel elég 'beteges' voltam / műtétek sorozata/ ezért férjem nem akarta h. dolgozzam, Ő szeretett volna gondoskodni rólam.
Jól menő cég igazgatója volt. Időnként mégis elhelyezkedtem a tudta nélkül, kellet az önbecsülésemhez. Ebből persze voltak 'konfliktusaink' de megoldottuk ill. rám hagyta amikor rájött h. én így érzem jól magam.
Utolsó látom lepontoztál mindenkit.
Valóban nem a jövedelmen múlik egy kapcsolat, de a jövedelem megléte igenis minden kapcsolat alapja. Akinek nincs jövedelme az csak egy kitartott, olyan mint egy gyerek, teljesen kiszolgáltatott alávetett a másiknak, hogyis lehetne egyenrangú kapcsolat ha az egyik tulajdonképpen életképtelen magában?
A kérdező ráadásul szerintem arra utalt hogy fiatalabb lányt aki épp kijött a suliból behülyíti a férfi hogy ne dolgozzon ne tanuljon és eltartsa, mégis miféle egyenrangú kapcsolat lehet ebből?
Ideig óráig amig a lány kapós talán, de 25-30+ felett egy gyerekkel esetleg már nagyon ki lesz szolgáltatva eltartójának!
Ilyet soha ne fogadjon el egy nő sem!
Látom engem is lepontozott mindenki. Megegyszer, nem Magyarorszagon élek, itt nincs kiszolgáltatva senki.
Már miért lenne egy kapcsolat alapja a jövedelem? Ha a partnered munkanélküli lesz, akkor vége, menjen a híd alá, hiszen nincs jövedelme? Szép kilátások.
Amúgy meg a kérdésben szó nincs a kitalációdról se arról, hogy ő ezt tervezne9.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!