Mi haszna van az egyén szempontjából a gyereknek?
Figyelt kérdés
Mikor az emberek 99%ának anyagi áldozatot jelent és saját életszinvonalát roncsolja vele én arra gondolok hogy ösztön kérdése és nem gondolkoznak hogy haszontalan és jobban élne gyerek nélkül2020. máj. 21. 14:57
11/61 anonim válasza:
#5: a saját szüleidnek feltetted már a kérdést???
13/61 A kérdező kommentje:
3-as
Igen sokan engednek a társadalmi nyomásnak,mert csak kell és kész akkor lesz teljes értékü,aztán kínlódhat vele minden értelemben pedig nem is akarta.
2020. máj. 21. 15:45
14/61 anonim válasza:
Akkor lennék szegény ha nem lenne gyermekem.
15/61 A kérdező kommentje:
14-es
Mennyi pénzt termelt neked a gyerek?
2020. máj. 21. 15:53
16/61 anonim válasza:
Érzelmi szegénységről hallottál már? Nem tudom te milyen nevelésben részesültél...
17/61 anonim válasza:
Kérdező, én nem akarok gyereket, de azért elég szélsőségesek a nézeteid.
Mi az, hogy mennyi pénzt termel neki a gyerek. Hát gyereket nem azért szül az ember, hogy neki az pénzt termeljen... a kutyáim se termelnek egy fillért se, mégis imádom őket. Nem is értelek...
18/61 A kérdező kommentje:
Azt írta hogy szegény lenne gyerek nélkül,ezért kérdeztem hogy mennyi pénzt hozott neki.
Nincsenek állataim.
2020. máj. 21. 15:58
19/61 anonim válasza:
kérdező, nem tudod felfogni, hogy nem csak pénzbeli szegénység/gazdagság létezik??????
20/61 anonim válasza:
#16 - Magyarul unatkoztál gyerek nélkül, ezért csináltál egyet magadnak.
#19 - Ha unatkozol, találj hobbit magadnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!