Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az rendben van, ha a férj az...

Az rendben van, ha a férj az utolsó fillérig odaadja a fizetését a feleségenek?

Figyelt kérdés
Fiam minden forintot odaad a menyemnek. Pár ezer Ft marad nála egy hétre.
2020. ápr. 10. 12:57
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
40%

Amúgy a kérdező egy szóval nem mondta, hogy bele akar szólni a fia kapcsolatába, csak feltett egy kerdést, hogy másnál hogy szokás egy olyan dologban, ami neki furcsa. A válaszok 90%-a meg arra jön, hogy minek akar beleszólni a más dolgába.

Én is a közös és külön kassza híve vagyok, közösek a kiadások, de mindenkinek marad saját, amit arra költ, amire akar.

2020. ápr. 26. 23:09
 62/63 anonim ***** válasza:
76%

Ez is egy módja a kassza kezelésének. Régen volt inkább ez a módi.

Ha nekik így jó, hát így jó. Annyi csak a hátulütője, hogy ha a fiad valamikor a jövőben szeretne ezen változtatni, akkor bizalmatlanságot szül. Akkor majd értetlenkedik a párja, hogy miért, már nem hiszel nekem, nem bízol bennem, stb?

Amiatt aggódsz, hogy a feleség túl sokat költ magára? Vagy lecsíp magának a megmaradt összegből, és félreteszi saját magának? Lehet, hogy így van. Én pont ezért nem vagyok híve ennek a verziónak, ami a pénzkezelést illeti. Talán a fiadat nem különösebben érdekli a pénz, vagy annyira megbízik az asszonyban, hogy az már naívság. Ettől még lehet, hogy sosem fogja átverni az asszony, és boldogan élnek, míg meg nem halnak, de akkor is naívság csak úgy odaadni az egész fizetést. De akkor azért mégsem az, ha a fiad is rendszeresen ránéz a bankszámlára. Ha marad abból, amit keresnek, tehát nem csak egyik napról a másikra élnek, hanem tudnak félretenni is, akkor nyomon tudja követni, hogy megvan-e a pénz.

2020. máj. 12. 16:34
 63/63 anonim ***** válasza:
76%
En nem a penzen aggodnék hanem azon hogy a fiad kb kiég annyit dolgozik. Nem azzal van baj hogy hazaadja penzt, ugyis elmenne a kozos életre. Vegül is ha nem totál fogalmatlan, meg nem veri át a menyed akkor nem mindegy hol tárolódik a penz? Ha arra célzol hogy dolgozhatna menyed is es a fiadnak nem kellene annyit azt mar megértem. Bar nem tudom a gyerektol tudna e, kap gyedet, vagy csak a fiadból élnek.
2020. máj. 12. 23:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!