Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az rendben van, ha a férj az...

Az rendben van, ha a férj az utolsó fillérig odaadja a fizetését a feleségenek?

Figyelt kérdés
Fiam minden forintot odaad a menyemnek. Pár ezer Ft marad nála egy hétre.
2020. ápr. 10. 12:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
35%

Nem éppen ráfizetés,mert ha rendes takarmánnyal eteti(kukorica,búza,stb..)akkor minőségi húst és tojást esznek,nem antibiotikumos felfújt húst,ha el is ad belőle,akkor pár darabból megvan a takarmány ára.Nálunk 1800/kg.

A kérdésre a válasz,ha nekik így jó,akkor rendben van.De úgy nézem eléggé lenézed a menyed,és félted a pici fiad.Mondjuk szerintem mind a két félnek kellene egy kapcsolatban olyan félretett pénzzel rendelkeznie ,amiről a másik nem tud.

2020. ápr. 10. 16:41
 42/63 anonim ***** válasza:
39%
A 32-es elég bunkó.Látszik hogy életében nem dolgozott a parasztja.
2020. ápr. 10. 17:10
 43/63 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is leadja a férjem a fizetését. Ő japán és náluk így szokás. Saját magától kezdte el, nem én követeltem ki. Szeretik rábízni az asszonyra a bevásárlást, számlákat, pénzügyeket. Mondjuk nem kell ehhez japánnak lenni. A legtöbb család, amit ismerek így működik. Beleértve a szüleimet is. Tapasztalatom szerint a férfiak többsége a posta szó hallatától is rosszul van, nemhogy ő rendezzen mindent. Apu is életében jó ha ötször boltban volt.
2020. ápr. 10. 18:09
 44/63 anonim ***** válasza:
0%
Most legalabb kiderült mennyire élhető az ország. Magyarország jobban teljesit aztán meg 2 hét mulva éhen hal mindenki mert senkinek nincs félretett pénze. Hú de jó itt a fizetés stb...de azért legyen egzisztencia meg saját lakás autó.. meg mindenki milliókat keres.😆😆😆most meg üres a hűtő😆😆😆😆
2020. ápr. 11. 00:24
 45/63 anonim ***** válasza:
67%
Lehet a férj nem tud jól bánni a pénzzel, a feleség viszont igen. Ezért közös megegyezés alapján úgy döntöttek, hogy az a legokosabb, ha az kezeli a pénzt akinek jó érzéke van hozzá.
2020. ápr. 11. 09:13
 46/63 anonim válasza:
71%

Nos kedves kérdező

A férjem összes bankkártyája nálam van a sajátommal együtt. Ha kell neki valami mindig megkapja vagy megveszi magának. Pénz is mindig van nála vagy kártya ha kéri. Én intézek mindent és nem szórom a pénzt. Ha azt tenném nem lenne nálam semmi.

2020. ápr. 11. 12:24
 47/63 anonim ***** válasza:
34%

Az én párommal külön megy a fizetésünk. Nem értem hogy akik így csinálják, miért lettek lepontozva. :D Mindketten kártyával szeretünk fizetni, készpénz kb soha nincs nálunk, és még ahhoz is lusták vagyunk hogy minden hét elején levegyünk neki valamennyit, amit beoszt a hétre, ha pl venni akar valamit mikor nincs otthon. Vagy épp túl sokat fizetett valahol, aztán szorul a hurok a nyaka körül, hogy hú baxd, nincs bankkártyám. Velünk mindig előfordulnak az ilyenek. Nem is gondoltunk még soha ilyenre, hogy hú nálam kéne lennie az összes pénznek, meg egy bankkártya, mert hogy posta, meg bank, meg ilyenek. Az én párom ugyanúgy befizet egy csekket mint én, boltba menet közben.

De az én apám nem tudhatja mennyi pénz van anyám kártyáján, hiába keresi sokszorosát anyám bérének. Egy nadrágot nem vehet magának a fizetéséből, a heti adag pénzéből (amit anyámtól kap) kell össze kuporgatnia magának akármire is, mert anyám ne hajlandó adni. Na, erre is van példa, nem csak arra hogy hú milyen jó a közös bankszámla.

2020. ápr. 11. 12:58
 48/63 anonim ***** válasza:
66%

Ha jóban akarsz maradni a fiatal és a menyeddel ne szólj bele a pénzügyeikbe. Ha ők megegyeztek, és nekik így jo, neked nem sok beleszólásod van. Maradjon meg a beke, ne ártsd bele magad, hogy a menyed mit csinál és hogy szerinted mit kéne, nem te vetted el hanem a fiad. Neki kell megfelelnie.

Nálunk egy közös számlára megy mindkettőnk fizetése, de külön kártyánk van. Mégis én vásárolok és fizetek mindent. Még a párom ruháit is én vásárolom, ami nem tetszene azt kicserélném (szerencsére ilyen még nem volt).

Nem azért mert én kierőszakoltam, ott a kártyája, bármit vehetne, utal vásárolni. Igaz nekem sem a kedvenc időtöltésem, de annyira nem utálom mint ő.

Így neki több ideje jut pihenni szerinte és én ezt megértem.

Ha itt elkezdene anyósom vájkálni az életünkbe, biztosan nem lenne jó vége.

Tartsd tiszteletben az életüket, had éljenek ahogy akarnak.

2020. ápr. 11. 17:44
 49/63 anonim ***** válasza:
40%
Közös ágy, közös kassza.
2020. ápr. 12. 06:53
 50/63 anonim ***** válasza:
16%

Az összes hozzászólásból az derül ki, hogy a nők a pénzre hajtanak.

Ezért nem kell megnősülni!

2020. ápr. 12. 15:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!