Családban/otthon zavar a másik krákogása/harákolása? Testvér, anya, apa, férj, feleség.
Figyelt kérdés
2020. febr. 20. 14:01
1/9 anonim válasza:
Attól függ milyen hangulatban vagyok.
2/9 anonim válasza:
Igen, pláne az zavar, ha nem tesz az illető semmit azért, hogy a kiáltó okot megszüntesse.
3/9 anonim válasza:
Volt, hogy zavart, mostmár megszoktam. Az az átkozott bagó...
5/9 anonim válasza:
Rettenetesen. Fèrjem hideg helyen dolgozik, állandóan, de főleg tèlen dugul az orra. Mikor kidulul, olyan pattanó hangokat ad ki. A falra mászok tőle. Annyir rá vagyok állva, hogy mèg másik helysègből is hallom. Mikor meg sorozatban pattan neki, az a halálom. Olyankor az èn agyam is eldurran. Azzal próbálok vèdekezni valahogy, hogy állandóan szól valami. Megy a tv, vagy zenèt hallgatok. De sajna akkor is hallom.
6/9 anonim válasza:
Nekem apám, tüsszögési rohamok, köhögés, krákogás + fingás, mindezt korán ahogy felkel es az egész házat felébreszti.
Valamint az étkező asztalnál folyamatosan.
Pont, mint valami állat. Én undorodom tőle. Szerencsére csak 1 évben 2 alkalommal kell elviselni, amikor átutazóban ott alszunk 2 éjszakát.
7/9 anonim válasza:
Mindenkinek vannak idegsítő szokásai.
Faterom a monológjai közben a fogát szívja. Qvára idegesít.
8/9 anonim válasza:
Vannak ilyen szokások nálunk is,de én a pozitiv oldalát nézem,örülök hogy még tudom apám harákolását hallgatni,nem akarom hogy ne halljam többé. Nekem is van valami ami idegesitheti a másikat,most menjek a híd alá? Ellenben a cicababa,csupa műköröm és szoli kolléganőm aki bagós na az olyat tud turházni,mikor azt hiszi nem hallom hogy ki akar ugrani a gyomrom.
9/9 anonim válasza:
Engem nem zavar, nem tehet róla az illető.
Különben is, bárcsak ez lenne a legnagyobb probléma a családunkban! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!