Az rendben van, ha a férj az utolsó fillérig odaadja a fizetését a feleségenek?
Figyelj, igazából ez az ő dolguk. Ha ezer választ kapsz itt ami neked ad igazat, őket az sem fogja érdekelni és nem fognak változtatni.
Nekem a szüleimnél van így, apámnak kell kuncsorogni a pénzt anyámtol, miközben apam 3x annyit keres, de egy kártyára megy minden. Ennek egy oka van, méghozzá hogy papucs ferjek, szoknyát hordanak. Dehat te nevelted a te fiadat.
Én nem érték vele egyet egyébként, én az én parommal közös és külön kasszát is tartunk, így fair. De ha kellene en is megegelegednek a kozos kasszával, egy számla két bankkártyával, de csak mert tudom hogy az én páromat nem érdekli a pénz, azt vehetnek amit csak akarok, cserébe en sem figyelgetem az ő pénzügyeit. A baj ugye akkor van, mikor a másik azt se tudja mennyi pénzük van, vagy a másik irreálisan sokat kolt, vagy az egyiknek ugy kell kuncsorogni a másiktól, mintha csak a saját pénze sem az övé lenne.
Köszönöm a válaszaidat!
"1 felesége nem dolgozik, eltartja" És? A menyed elherdálja a pénzt? Vagy megegyeztek abban, ki a pénzügyminiszter?
"2 fiam hajnal fél 3-tól délután 5-ig, szinte reggeltől estig, heti 6 nap" Látom, a fiad jó családapa, törődik a szeretteivel. Gondolod, ennyi munka után van még kedve számolgatni, beosztogatni? Ha megbízik az feleségében, tegye.
"3 semmit nem vesz magának, mert sajnálja önmagára költeni, mindent nekik akar megadni" Értem! Gondolom, hogy a pénzt a felesége kezeli, nem akadályozza meg a fiadat abban, hogy mindent megadjon a családjának.
Ne avatkozz bele a megegyezésükbe, ne minősítsd hogy élnek, mert te leszel a sz*r ember. Ne fűtsd a fiadat az unokáid anyja ellen, mert te leszel a sz*r ember. Ha nem tetszik, hogy a fiad nem költ magára, vegyél neki ezt-azt, hogy a többi családtagról se feledkezel meg.
Sztm ez az ő dolguk! Nem kell beleavatkozni, ha a fiadnak is megfelelő ez.
Nálunk is így van, most vettünk egy kis házat, van egy lányom, egyenlőre közös nincs és 3 kutyánk.
Párom fizetése az én számlámra jön (ő keres 200at, én 300at plusz a gyerektartás 25ezer, a családi lányom számlájára megy).
Páromnál kb egy 10es van mindig. Ha valami kell szól és adom a kártyát és megveszi. Itthonról dolgozik. Főzök 2naponta, de ő is szokott.
Nálunk így működik és senkinek semmi köze hozzá.
A házba ő 12 milliót rakott bele, én csak 3at! Autóm nekem volt eddig is, neki jogsilya sincs. A hitelt közösen fizetjük így.
N27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!