Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az rendben van, ha a férj az...

Az rendben van, ha a férj az utolsó fillérig odaadja a fizetését a feleségenek?

Figyelt kérdés
Fiam minden forintot odaad a menyemnek. Pár ezer Ft marad nála egy hétre.
2020. ápr. 10. 12:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
62%

Figyelj, igazából ez az ő dolguk. Ha ezer választ kapsz itt ami neked ad igazat, őket az sem fogja érdekelni és nem fognak változtatni.

Nekem a szüleimnél van így, apámnak kell kuncsorogni a pénzt anyámtol, miközben apam 3x annyit keres, de egy kártyára megy minden. Ennek egy oka van, méghozzá hogy papucs ferjek, szoknyát hordanak. Dehat te nevelted a te fiadat.

Én nem érték vele egyet egyébként, én az én parommal közös és külön kasszát is tartunk, így fair. De ha kellene en is megegelegednek a kozos kasszával, egy számla két bankkártyával, de csak mert tudom hogy az én páromat nem érdekli a pénz, azt vehetnek amit csak akarok, cserébe en sem figyelgetem az ő pénzügyeit. A baj ugye akkor van, mikor a másik azt se tudja mennyi pénzük van, vagy a másik irreálisan sokat kolt, vagy az egyiknek ugy kell kuncsorogni a másiktól, mintha csak a saját pénze sem az övé lenne.

2020. ápr. 10. 13:08
 12/63 anonim ***** válasza:
12%
Nincs rendben. Abszolut nincs rendben... ha valaki megdolgozik a pénzért akkor ne csak pár ezer ft ot lásson belőle. A fizetese 40%a nálla kellene maradjon.én biztos nemadnam oda a fizeresem nagy reszet az asszonynak kitudja mire herdálná el...
2020. ápr. 10. 13:09
 13/63 anonim ***** válasza:
88%

Köszönöm a válaszaidat!

"1 felesége nem dolgozik, eltartja" És? A menyed elherdálja a pénzt? Vagy megegyeztek abban, ki a pénzügyminiszter?

"2 fiam hajnal fél 3-tól délután 5-ig, szinte reggeltől estig, heti 6 nap" Látom, a fiad jó családapa, törődik a szeretteivel. Gondolod, ennyi munka után van még kedve számolgatni, beosztogatni? Ha megbízik az feleségében, tegye.

"3 semmit nem vesz magának, mert sajnálja önmagára költeni, mindent nekik akar megadni" Értem! Gondolom, hogy a pénzt a felesége kezeli, nem akadályozza meg a fiadat abban, hogy mindent megadjon a családjának.

Ne avatkozz bele a megegyezésükbe, ne minősítsd hogy élnek, mert te leszel a sz*r ember. Ne fűtsd a fiadat az unokáid anyja ellen, mert te leszel a sz*r ember. Ha nem tetszik, hogy a fiad nem költ magára, vegyél neki ezt-azt, hogy a többi családtagról se feledkezel meg.

2020. ápr. 10. 13:10
 14/63 anonim ***** válasza:
11%
Ha semmit nem vesz magának, előbb-utóbb szép kis vagyona lesz. Azzal dobbanthat is akár.
2020. ápr. 10. 13:10
 15/63 anonim ***** válasza:
68%
nálunk is így van , és én sem dolgozom, tudod miért mert én se anyámat , se apámat nem láttam mikor gyerek voltam, és nagyon hiányzott anyukám, én azt mondtam, ha lesz gyerekem , ha találok 4 órás munkát vagy alkalmit akkor megyek el dolgozni, gyerek mellett nehéz, nekünk nincs is itt segítségünk, szerintem ez jobban rendben van , mintha el verné a pénzt.
2020. ápr. 10. 13:13
 16/63 anonim válasza:
90%
Gondolom közös a kassza. Hiába sokan úgy látják, hogy az a nő aki kifejezetten nem dolgozik munkahelyen az egész nap fetreng és nem csinál semmit. A fiad meg ha nem akarná odaadni az összes pénzt akkor nem is fogja. Gondolom munkába mennie van miben, tiszta vasalt ruha. Ha akar venni valamit akkor biztos hogy fog. Ha meg a nő fogja nagyon durván, hogy nem vehet semmit, és odakell adni az összes pénzt az már más tészta és nagy bajok lehetnek. De mivel már a fiad elköltözött, külön életet él nem hiszem, hogy jó szemmel néznék ha beleavatkoznál a pénzügyeikbe. Hagyd, hogy megoldja a saját problémáit ha ez egyáltalán neki probléma és nem csak te látod így.
2020. ápr. 10. 13:17
 17/63 anonim ***** válasza:
93%
Még a másik, nálunk több száz ezer megtakarítás van félre téve, és se anyum se anyósom orrára nem kötjük, anyósomnak se tetszett ez, hogy ide adja a pénzét, de párom látja, hogy minden ki van fizetve, mindig van meleg ebéd, és még megtakarítás is, és boldog.Ránk ez nagyon igaz amit leírtál lehet anyósom vagy.:)
2020. ápr. 10. 13:21
 18/63 anonim ***** válasza:
89%

Sztm ez az ő dolguk! Nem kell beleavatkozni, ha a fiadnak is megfelelő ez.

Nálunk is így van, most vettünk egy kis házat, van egy lányom, egyenlőre közös nincs és 3 kutyánk.

Párom fizetése az én számlámra jön (ő keres 200at, én 300at plusz a gyerektartás 25ezer, a családi lányom számlájára megy).

Páromnál kb egy 10es van mindig. Ha valami kell szól és adom a kártyát és megveszi. Itthonról dolgozik. Főzök 2naponta, de ő is szokott.

Nálunk így működik és senkinek semmi köze hozzá.

A házba ő 12 milliót rakott bele, én csak 3at! Autóm nekem volt eddig is, neki jogsilya sincs. A hitelt közösen fizetjük így.

N27

2020. ápr. 10. 13:22
 19/63 anonim ***** válasza:
87%
Igen, ha ők így egyeztek meg, akkor rendben van. Neked meg semmi közöd nincs hozzá,
2020. ápr. 10. 13:23
 20/63 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem semmi közöd hozzá.
2020. ápr. 10. 13:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!