Miért nem képes anyám 2 db zsömlét venni nekem?
Ma délelött reggel 6ra mentem dolgozni,már fél5kor el kell mennem otthonról,mert elég messze van a melohely. Ma még nem vttem kaját,mert ma elöbb el tudtam jönni.De mivel már 8kor halál éhes voltam felhívtam anyut h vegyen nekem holnapra 2 db zsemlét. őú du-tranra megy dolgozni és nem fogunk találkozni.
De nem vett nekem! Sőt még pénzt se hagyott itthon! Éhen fogok halni holnap végig maradok és fél7re érek csak haza. Most kezdtem dolgozni,még nem kapok fizut h megtudjam venni én magamnak.
Du felhívtam anyut h este készítsen nek mki pénzt h a büfébe tudjak kaját venni,de azt mondta h nem ad,mert a büfé drága!
19:11-es
Hogy EZ kenyeret süssön? LOL hát ez valszeg a s.eggét se tudja egyedül kitörölni! Nézd már végig miket írt, és legalább ne tedd alá a lovat!
Ez lehetetlen. Ne,m hiszem el, figyelj én nem kapok zsebénzt, de olyna nincs hogy ha kérek egy 100ast nem adnak... Nézd át a táskáidat, tuti lesz benne régről.Meg nem hiszem el hogy otthon szemlemorzsa meg leveskocka maradt :D:D Haggyálmár.. Szépen menj le nézz szét a fagyasztóba, hűtőbe, egy tetves vajat kolbászt úgyis találsz.
Amgúymeg én a helyedbe simán csinálnék a lisztből valamit.. átmennék a szomszédba tojást kérni, kettőt-3at tolhatod is a palit. mAnyámnak meg a aszájába szarnék, hogy nem volt képes pénzt adni,meg ilyen kur-vahül-ye hogy ezt a fontos dolgot elfelejti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!