Kinek mondanád el a családban?
Tegyük fel, hogy nagykorú vagy, külön élsz a szüleidtől, és abortuszra kell menned. Kinek mondanád el a családból?
Egyértelmű, hogy a párodnak igen, de másoknak? Szüleidnek, párod szüleinek? Testvérednek vagy párod testvérének?
Senkinek semmi köze hozzá, de ez hatalmas lelki teher, a család előtt nem könnyű titkolni.
A kérdés sajnos nem csak elméleti.
Az a probléma, hogy pénteken befekszem, nem tudom hogy szombaton hazaengednek-e, vagy sem.
És hogy mit mondok a családnak, hol vagyok? Attól félek, észreveszik rajtam, hiszen ez a beavatkozás lelkileg eléggé megrázó élmény... nem tudom, mennyire lehet az ezzel kapcsolatos érzéseket takargatni.
Szerinted efognak itélni téged emiatt?Ez a baba semmiképpen nem maradhat meg?
Ha muszáj elvetetned,akkor muszáj lesz elmondanod is legalább csak az anyukádnak.
senkinek nem muszáj elmondania, annak modnja el, akinek akarja, szerintem csak a párjára tartozik.
Ha pénteken fekszel be, valózsínű szombaton már otthon is leszel, én is csak egy napig voltam bent. Mondjuk nekem azt is felajánlották, hogy akár a műtét után 1-2 órával is elehetek, csak másnap menjek be vizsgálatra, meg a zárójelentésért. Én ott maradtam a biztonság kedvéért. 2-3 napig biztos lahangolt leszel és nagyon fáradt, alig fogsz kikelni az ágyból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!