Kinek mondanád el a családban?
Tegyük fel, hogy nagykorú vagy, külön élsz a szüleidtől, és abortuszra kell menned. Kinek mondanád el a családból?
Egyértelmű, hogy a párodnak igen, de másoknak? Szüleidnek, párod szüleinek? Testvérednek vagy párod testvérének?
Senkinek semmi köze hozzá, de ez hatalmas lelki teher, a család előtt nem könnyű titkolni.
A kérdés sajnos nem csak elméleti.
ha külön élsz,akkor szerintem a szüleidnek sem kell elmondani. Hisz már önálló vagy.
Ha szabad megkérdeznem, miért kerül erre sor?
Mert teherbe estem, de ez csak ma derült ki.
A gyógyszer szedését követi 5. napon voltunk együtt, azóta nem. Azt mondta a doki, hogy az első naptól kezdve védeni fog.
páromon kivül senkinek
anyám engem 17 évesen szült,párom anyja meg veszitett el babát,egyik se értené meg miért nem akarunk még gyereket (stabil kapcsolat,és egyéb dolgok is megvannak,de 23 évesen nincs a terveim között)
És miért nem tartjátok meg? Hány évesek vagytok?
Esetleg belegondoltál, hogy többé esetleg nem lehet gyereked. Nem rémiszgetni akarlak,csak sajnos hallottam már ilyenet.
melyik gyogyszer ez?
első naptol egyik se véd eléggé sztem,1-2 hét a minimum amit ki kelleen várni,bár én megvártam az első hónap végét,biztos ami biztos alapon,....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!