Kinek mondanád el a családban?
Tegyük fel, hogy nagykorú vagy, külön élsz a szüleidtől, és abortuszra kell menned. Kinek mondanád el a családból?
Egyértelmű, hogy a párodnak igen, de másoknak? Szüleidnek, párod szüleinek? Testvérednek vagy párod testvérének?
Senkinek semmi köze hozzá, de ez hatalmas lelki teher, a család előtt nem könnyű titkolni.
A kérdés sajnos nem csak elméleti.
Én max a legjobb barátnőmnek mondanám el.
Mert ő biztos nem kezdene el kioktatni, és támogatna a döntésemben.
Szerintem ha az már eleve problémát jelent hogy kinek mondd el, akkor ne mondd el senkinek. Az emberek gonoszak. És gyakran visszaélnek a bizalmaddal. Szerintem senkinek semmi köze hozzá, ha elmondod úgysem tudnak mit mondani, segíteni sem.
Sajnálom hogy ilyen traumát kell átélj, remélem azért a továbbiakban jobban vigyáztok.
Sok szerencsét. :)
Köszönöm a rendes válaszokat.
Akik meg ki akarnak oktatni, köszönöm nem kérek belőle.
Egyébként sem az volt a kérdés, hogy megtartsam-e, vagy hogy mit gondoltok rólam, mert teherbe estem.
A bunkó válaszadókat lepontoztam, mert nem a kérdésre válaszoltak.
Nem érdekel hogy pontozol le.Nem sajnálod a gyerekedet?
És mi van ha ez után többet ne lehet gyereked?Egész életedben bánni fogod.
Egy 6 hetes képződményt nem szokás gyereknek nevezni....
Egyébként sincs semmi közöd hozzá, ha többet nem lehet gyerekem.
Ha nem a kérdésre válaszolsz, minek írsz?
És ma már annyira fejlett az orvostudomány, hogy kicsi a valószínűsége, hogy meddő legyek.
És inkább ne szülessen meg a gyerek, minthogy neadjisten intézetben kelljen felnőnie...
Igaz is,nem az én problémám csak egy kicsit megrázott.
Többet nem írok nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!