Kinek mondanád el a családban?
Tegyük fel, hogy nagykorú vagy, külön élsz a szüleidtől, és abortuszra kell menned. Kinek mondanád el a családból?
Egyértelmű, hogy a párodnak igen, de másoknak? Szüleidnek, párod szüleinek? Testvérednek vagy párod testvérének?
Senkinek semmi köze hozzá, de ez hatalmas lelki teher, a család előtt nem könnyű titkolni.
A kérdés sajnos nem csak elméleti.
Én elmondanám a szüleimnek.
Soha nem tudthatod mit hoz az élet,előfordulhat hogy szükséges lesz az információ esetleg ha történik veled valami,ne adj isten!!
Ez csak attól függ hogy te kivel vagy jó viszonyban. Én elmondanám az anyukámnak és a legjobb barátnőmnek. Apámnak, bátyámnak biztos nem, mert nem vagyunk olyan viszonyban.
Egyébként szerintem nincs olyan fogamzágátló ami az első naptól véd. Tájékoztatójában is ez van? Sajnállak, mert ha tényleg úgy van, ahogy mondod akkor félrevezetett az orvos, elég rendesen.
A párom külföldön dolgozik, és ezért nem "tudtuk" megvárni az első hónapot.
Még tanulni szeretnék, ezért nem szeretném megtartani.
Mindenkivel jóban vagyok, de nem akarom, hogy megbélyegezzenek.
Mikor az orvos megvizsgált, azt mondta nem hiszi el hogy teherbe estem gyógyszer mellett.
http://www.youtube.com/watch?v=8pCgwewTZKA
nézd meg és jól gondold át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!