Leírnátok, a véleményeteket erről?
Az előbb olvasgattam a kérdéseket. Az egyik kérdés arról szólt, " hogy keressen az ember társat ha nem szeretne (soha) gyereket". Érdekelne, hogy az emberek milyen oknál fogva gondolják úgy, hogy nem szeretnének gyereket? :)
Kort és nemet is írjatok a válaszhoz légyszi.
Köszönöm!
Utolsóval egyetértek.
Én még annyit hozzátennék,hogy mikor látok párokat babával,hol van az nagy boldogság ,mint a nevetés, vagy a gyerekkel játszadozás? Mindenhol csak azt látom,hogy jól megszidják a gyereket, olykor meg is verik utcán!!!, az arcukon semmi nem látszik,boldogság meg főleg nem.(vagy csak jól titkolják?) Számomra nagyon fontos dolog, ha látok egy boldog párt, de ez olyan ritka.
Csodálatos az nem tudom miért, abban mi a csodálatos , hogy felszedsz 10-20 kilót, ordítassz a fájdalomtól,aztán még ott van a gyerek, magadra meg a férjedre semmi időd nem jut... Szerintem ebben nincs semmi csodálatos.
Én már vagy 4 éve azon a véleményen vagyok,hogy nem kell gyerek.Azt se bánom, ha egyedül leszek.Akkor inkább elmegyek utazgatni ,élem a világomat kész.Tudom önzőnek ,és egoistának tűnök.Ha gyerekről van szó lehet.De amúgy cseppet sem vagyok egoista önző meg végképp nem.Jobb, ha tudom mit akarok és ezzel nem cseszem el az én életemet se, és másét se!
Egyébként meg melyik törvényben van ez előírva, hogy kötelező gyereket szülni?Szerintem sehol sincs.És pontosan ezért nem értem, miért akarják mások rád erőltetni azt,hogy gyereket szülj, vagy azt se értem miért nézik le azt aki soha életében nem akar vagy nem szült gyereket?!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
És még sorolhatnánk...
No igen,ilyenkor hol van a másik oldal?
Hol vannak az eszményi kapcsolatban élő boldog kismamik?Erre gondolom ők se tudnak mit reagálni,csak azt,hogy velük ilyen úgysem történhet meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!