Leírnátok, a véleményeteket erről?
Az előbb olvasgattam a kérdéseket. Az egyik kérdés arról szólt, " hogy keressen az ember társat ha nem szeretne (soha) gyereket". Érdekelne, hogy az emberek milyen oknál fogva gondolják úgy, hogy nem szeretnének gyereket? :)
Kort és nemet is írjatok a válaszhoz légyszi.
Köszönöm!
Önző vagyok, nem tudnám megadni egy gyereknek azt a szeretetet amit érdemel(?). Jobb szeretek magammal foglalkozni mint másokkal, minden értelemben.
19L
Előző vagyok.
Szerinted ez elítélendő?
Nincs idegzetem egy gyerekhez. Persze nem az, más gyereke nagyon aranyos meg minden, de én a sajátomat felnevelni...képtelenség:S Akkor ott van az is,hogy M.O.-n! elég kevés a jó munka amit jól meg is fizetnek-így akkor hogy lehet eltartani egy gyereket(csak feltételezve tegyük fel,megszeretnék neki minden jót adni amit mondjuk én nem kaptam meg,persze bizonyos határokon belül).
Akkor ott van a szülés- nekem elég riasztó az egész,hogy megszüld a gyereked, ami nem kis fájdalommal jár!MAjd gyerekszülés után nem ugyanolyan vagy mint régen,tekintve azt,hogy felszedtél plusz 10-20 kilót,(aki mondjuk előtte vékony volt vagy normál alkatú, az nehezen tudja elviselni a plusz kilókat -ez érthető.
Majd miután megszülted, akkor ott van a gyerek nevelése- lehet közbe a férjemmel nem is ugyanolyan lenne a viszonyunk mint azelőtt( oly sok helyen olvastam már erről ),tönkremenne a házasságunk, majd válás? Én ebből nem kérek.És a gyereknek se szeretnék rosszat ezzel.
18L
Melyik előző vagy?
Légyszi másolj be a válaszodból 1 mondatot, hogy tudjam melyiket írtad Te. Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!