Leírnátok, a véleményeteket erről?
Az előbb olvasgattam a kérdéseket. Az egyik kérdés arról szólt, " hogy keressen az ember társat ha nem szeretne (soha) gyereket". Érdekelne, hogy az emberek milyen oknál fogva gondolják úgy, hogy nem szeretnének gyereket? :)
Kort és nemet is írjatok a válaszhoz légyszi.
Köszönöm!
A vélemény olyan,mint s..lyuk:mindenkinek van,de senkit sem érdekel a másé.Szóval egálban vagyunk.
Nekem ez akkor is erős,hogy valaki UTÁLJA a gyerekeket.Mintha valami állatról beszélnénk.Na,ez az undorító.
Amúgy megnyugtatlak,Te is olyan büdöset csinálsz a wc-n,mint más,szóval... :-)
van két öcsém, nincsenek megnevelve én pedig tudom, hogy rossz szülő lennék
köszi, de nekem a gyerekekből egy életre elég volt
Én azért nem szeretnék gyereket, mert magam is nehéz természetű ember vagyok, és mert nem merek belegondolni abba, milyenek lesznek a gyerekek akár már néhány év múlva is. A szüléstől nem félek, inkább attól, hogy nem lennék arra alkalmas, hogy felneveljek egy gyereket, és minél jobban megóvjam őt a rossz dolgoktól. Amúgy szeretem a gyerekeket.
20/L
17:43: az utálat gyenge, ahhoz képest amit érzek irántuk. És akkor? Az is csak egy ember, akit lehet szeretni, nem szeretni, csak kicsiben.
Fogadd el, hogy vannak ilyen emberek és kész. Neked is jó életed lesz a kölykeiddel, nekem is, azzal, hogy nem lesz egy darab sem.
akkor most érvekkel alátámasztom neked miért utálom a
-borsófőzeléket: ja, azt nem utálom mert finom.
-madárpókot: mert nagy, szőrös, félelmetes, szörnyet halnék tőle.
-gyerekeket: idegesítőek, rosszak (van egy 5 éves öcsém, sátánfia kb.), sok a macera velük.
sajnálom ha ezek neked nem elég érvek. az ilyen embereket nagyban is utálom, nem tudom miért kellene máshogy éreznem csak mert kicsi...
ma első 17:38 vagyok
Szerintem egy állatot is lehet úgy szeretni mint egy gyereket.
Nálunk voltak kiskutyák, és ahányszor elvittek egyet úgy éreztem a szívem szakad meg. :'(
Olyan volt mind, ha a gyerekeimet vitték volna el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!