Túlzott gyerekkisajátítás, és a többi családtag lexarás?
Figyelt kérdés
Nektek van ilyen rokonotok? Szülés előtt sem volt egy nagy rokonszerető sógornőm, mindig csak a tesóm volt neki. Pl karácsonyra minthogy vett volna mindenkinek kis ajándékot, a tesómnak vett négyet csak, persze amit ő kapott annak örült. Mikor megszült, látogattam őket, nem érdekelte, hogy több órákra háromóránként kikerültem egyedül a konyhába, amíg ő etetett, stb. Most ebbe ne menjünk bele miért volt több órás az etetés mindig, De most is felmentem a héten, belépek, "te most már minden nap jönni fogsz?" kérdéssel fogadott. A héten fent voltam két nap három órát, és aznap mikor ez volt akartam volna délutánig maradni. Nem érdekli, mi is szeretjük a picit,k látni szeretnénk, de ezt ösztönösen nem úgy fogja fel, hogy örülnie kéne, ezt a részét lexarja, csak ő és a kicsi számít. Mi a teendő? :P2013. máj. 21. 05:33
71/71 anonim válasza:
Kérdező, te egy idióta vagy. A saját nővéremhez lányként nem jártam oda, amikor megszületett a keresztlányom! Sőt! Előre egy héttel szóltam neki, ha menni akartam. Ahogy egyre több hozzászólásodat olvastam úgy ment fel bennem a pumpa. Ha velem csinálta volna ezt vki, egy idő után biztos nem engedtem volna be. Még baba nélkül sem, nemhogy picivel... Gondolkodj már egy kicsit és keress magadnak munkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!