Túlzott gyerekkisajátítás, és a többi családtag lexarás?
Neki ez lehet sok.
Bár én inkább azt mondanám az zavarja, hogy egyedül kénytelen veled lenni. Próbáld ki, hogy akkor mész, mikor ott a bátyád, és vele beszélgetsz. Szerintem egy szava nem lesz.
Nem olvastam a válaszokat.
Meg szoktátok előre beszélni, hogy mikor mész, vagy csak úgy beállítasz?
A nagyját mégis elolvastam. Mondd csak, miért kéne arányban állnia a menetidőnek az ott töltött idővel? Ha igazán szeretünk valakit, ez nem számít. Ezért gondolják sokan, hogy gyerek vagy, vagy legalábbis fiatal.
Talán az lehet a megoldás, hogy leültök a tesóddal és megbeszélitek, hogy nekik mi lenne jó.
Az e-mailről meg annyit, hogy nem mindenki olvassa mindennap.
Ja és HIGGYÉTEK. Ez bántotta a szemem. A hagyjátok j-s, de nem d-vel.
10 naponta látni valakit szerintem elég gyakori. Csak neked nem tűnik fel, mert ezek szerint semmit nem csinálsz a köztes időben. (Nem mondtad meg, hány éves vagy, így feltételezem a semmittevést.)
A másik pedig, hogy teljesen el vagy tájolva. Ha a gyerek miatt mennél, nem órákat maradnál. Azért maradsz órákat, hogy a saját "erőfeszítésed", a 2X 40 perc megtérüljön. Ha én szeretek valakit, órákat is gyalogolnék oda-vissza akkor is, ha csak 10 percre láthatom.
Ezért szól az egész rólad, meg a saját kényelmedről. És szerintem is van valami bajod. Barátaid vannak? Más rokonok? Szülők? Kisállatok?
Kérdező, építs fel magadnak egy életet, sétálj, esetleg utazz el egy picit, olvass, legyen egy hobbid, de ne más nyakán élj, mert az roha.dt zavaró, tudod, az embereknek kell magánszféra, én, ha az enyémbe sorozatosan belemásznak, nagyon dühös tudok lenni!
Hallgass ránk!
Lehet lepontozni.
"ha nem mész több hétig, és akkor is az első órában sincs hozzádszólva, ha nem hozol fel egy témát, akkor kövezzetek meg, de nem csak az én készülékembe van hiba. Énhozzám ha jönnek, ha nincs téma, felhozok valamit éppen azért, hogy a másik ne érezze magát xarul, vagy feleslegnek."
Azért van a te készülékedben a hiba, mert nem fogod fel az üzenetet. Nem lát szívesen. Ennyi. Lehet, hogy direkt nem foglalkozik veled, hátha veszed a lapot, és békén hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!