Túlzott gyerekkisajátítás, és a többi családtag lexarás?
Most komolyan. Nem csak te számítasz, érted? Oké hogy menni akarsz, mert NEKED ez kikapcsolódás, de ha zavarod őt, nem mész. Mit olyan marha nehéz megérteni ezen??
Neked hogy esne, hogy beül hozzád valaki több órára, akit magadtól nem hívnál ennyi időre és ilyen gyakran? Ne mond már nekem, hogy szépen mosolyogva elfogadnád a helyzetet évekig.
Menj hozzájuk, mikor otthon van a tesód is, alapból így illene. Én el se tudom képzelni, hogy átmenjek a bátyámékhoz úgy hogy ő nincs otthon, csak a neje. Nekem ez kényelmetlen, pedig mi is laktunk együtt. Ők külön család, és a párjának nem kötelessége szeretni engem, csak mert beházasodott. Ha zavarom nem megyek, elég egyszerű.
Elég egoistának tűnsz, mert csak azt írod, hogy TE szeretsz menni, TE nem mész 1 órára, NEKED ez a kikapcsolódás és sorolhatnám. Hol vannak a sógornőd igényei ebben a történetben? Ha neki nincs ennyi igénye rád, kösse fel magát szerencsétlen, mert TE sokkal fontosabb vagy? A saját otthonában legyen már ő a fontosabb nálad.
Értem, hogy unatkozol, hasonló helyzetben voltam, szerencsére találtam munkát időközben. Magamon is észrevettem, hogy tapadok néha, de szerencsére rámszóltak. Lett új hobbim, időm volt rá, meg elkezdtem sportolni, az segített, meg az idő is ment vele.
Az a lényeg, hogy vedd észre, nem te vagy a középpontban, és ne személyed elleni támadásnak meg sértésnek vedd, ha rádszólnak, hogy sok a látogatásod.
Próbáld korlátozni, és akkorra időzíteni, mikor a tesóddal is tudsz beszélgetni, nem csak a neje nyakán ülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!