Azt vettem észre, hogy az emberek egymásssal?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben pontosabban években észrevettem, hogy sok ember önző, magának való, maximum saját családján kívűl mást nagy ívben lexar. Namost nem várok ilyen " isten hozott a való világban válaszokat" mert tudom hogy ilyenek is vannak. mondok egy példát. Van egy melóstársam, öt gyerekkel, van neki amelyik pici, van aki szakmát tanul, érettségizik stb. Amikor felhozom, hogy kivan a puca ezzel a melóval, mert nem ezért tanultam én sem, beszélnék főnökünkel, hogy mit akar velem a jövőben, csak passzívan, reagálás nélkül, anélkül, hogy bíztatna hallgat, mintha azt sugalná ezzel, hogy " mit akarsz, én évek óta vagyok itt..." bár neki szerintem nincsenek ambíciói, mondjuk nem is tanult (8 osztálya van és 44 éves) szóval megnézném, hogy ha az ő gyereke mondaná valakinek és leszólnák mit csinálna. Mert nem hiszem, hogy ennyi hónap alatt nem látja, hogy tényleg bánt ez engem, jól esne valami bíztatás tőle is. És nem untatom ezzel félre ne értsétek, de tényleg kíváncsi lennék, hogy mit szólna, ha az ő gyereke is huszonévesen majd gyárban melózna ami egészségtelen munka is egyben. Szóval értitek, nem árvavirág akarok lenni, csak olyan passzívak az emberek egymással sokszor. Én, tanult vagyok, vannak igényeim, lehet, hogy őt ez zavarja amúgy, és se jót se rosszat nem akar inkább mondani? Mert én erre gondolok. Szerintetek?2011. szept. 16. 08:06
61/68 A kérdező kommentje:
Akkor én, meg még páran már elmondtuk kedves utolsó is, hogy nem erről van szó. Neked meg már akkor igazán kellene olvasnod a sorok között, mivel kifejtettem többször is. Nem kell mártírkodni, senki nem a 8 osztályát fikázta itt, félreérted a helyzetet, viszont jobban belegondolva és mint tapasztalhattad is, sokminden rád, ránk ragad a suliba, az empátia gyakorlása, megtanulása is, és ez ahogy észreveszem néha hiányzik belőle. nem köteles persze, hogy nem. én ezt nem is mondtam. Olvastatok ti ilyet? Szóval nó fika oké? senki nem bánt senkit ezt csak egy felvetés volt. ennyi.
2011. szept. 16. 22:55
62/68 anonim válasza:
Ha nem köteles akkor meg mi a halálért nyavajogsz itt 7 oldalon keresztül? Teljesen banális ez az egész.
63/68 A kérdező kommentje:
Én csak felvetettem valamit, amit látom nagyon sokan nem ismernek az pedig az egymásra való figyelés. Ha neked valaki panaszkodik vagy úgy tesz fel kérdést amire észre lehet venni, hogy választ vár, vagy tanácsot, attól, hogy "nem vagy köteles" rá válaszolni nem is fogsz? Itt ennyi. Ennyi erővel semmi nem kötelező csak amit törvénybe leírnak vagy mi? Ez az egyik legnagyobb társadalom széthúzó erő, hogy lexarják egymást az emberek. És ha hülyéskedni van energiája, akkor erre is tudna, szóval nem egész nap van elfoglalva a saját gondjaival.
2011. szept. 17. 11:38
64/68 anonim válasza:
Jaj istenem. Honnan veszed hogy nem figyelünk egymásra? Igen, ha előttem esik valaki össze az utcán akkor nem lépek át rajta, nem bántok másokat, nem vagyok velük bunkó, ha megkérdezi merre van xy akkor megmondom, stb. Ez a figyelés. De nehogymár mindenki ismeretlen gondját én oldjam meg, legyek a szemetesládája meg osztogassak tanácsokat. Kissé túlzottak az elvárásaid! Egyértelműen látszik rajtad, hogy önző és követelező vagy, hogy igenis neki kötelessége válaszolni... Vedd már észre magad! TE vagy az aki nem figyelsz másokra, csak magadra, nem érdekel, hogy ő valamit nem szeretne. Nézz magadba.
65/68 A kérdező kommentje:
hát ez hihetetlen!!! komolyan mondom nektek. :DDDDD annyira nevetségesek vagytok, hogy az már fáj. én nem akartam ilyet írni, mert tudom, ez újjabb belekötési lehetőség. 1 azaz EGY dolgot írtam, amire jól esne, ha reagálna a közvetlen melóstársam. Ennyit írtam. ÉRTED???? tényleg ilyen lassú, idióta felfogású, gyerekes emberek járnak ide? Mi a francnak írtok ti egyáltalán? hm???
2011. szept. 17. 12:58
66/68 anonim válasza:
És?
1, neki meg lehet az esik jól, hogy nem válaszol. Na most akkor miért neked lenne több jogod?
2, nem gondolatolvasó. Lehet ha megmondanád neki amit gondolsz akkor válaszolna.
3, igen, baromira nevetséges, hogy 1 azaz egy dolog miatt nyavajogsz itt 8 oldalon keresztül.
4, az meg főleg gáz hogy ennyi alapján elitélsz másokat, Elfogadás.
67/68 anonim válasza:
Kérdező!
látod látod.. mondtam én, hogy ne ezektől az antiszoc hülyéktől várj normális választ :)
előző válaszomat is lepontozták :)
ne is nézd meg a válaszokat, mert itt szinte mindenki beteg. ja és azt nézik hülyének, aki nem az.. :D
vicc ez az oldal
68/68 A kérdező kommentje:
hát az hallod. nem is én írok nyolc oldal óta, mivel a válaszok miatt van ennyi. tényleg nem értem sokan mért ilyenek. élvezitek? ki mondta, hogy köteles? SENKI!!! de ti csak írjátok, írjátok, és írjátok a sok hülyeséget. köszi amúgy a normális írásokat.
2011. szept. 17. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!