Azt vettem észre, hogy az emberek egymásssal?
09:06: én írtam, hogy a diplomás lenézi a nem diplomást.
Nekem is van diplomám, ahogy írtam is. Azt is írtam, hogy nekem eszem ágában nincs kérkedni vele, és hálás vagyok érte, meg büszke rá. De attól nem tartom magam jobbnak és értelmesebbnek pl. egy kőművesnél. Jó, lehet, hogy az vagyok, de nem a diploma miatt! A diploma az csak egy szerencsés lehetőség, amiért mégegyszer mondom: HÁLÁS VAGYOK.
Mert édesanyám mondhatta volna annak idején, hogy kislányom, nincs túl sok pénzünk, menj inkább dolgozni egyetem helyett. És ha ehhez az kellett, hogy ő nem vett meg magának valamit, mert nekem kellett fizetni az egyem miatt (az utazás havonta csak 9ezer ft volt), akkor ő nem vett meg magának valamit. Ezért vagyok hálás! És ezért nem dicsekszem soha a diplomámmal, mert ha nincs ilyen klassz anyukám, akkor lehet, hogy most nem ezeket a sorokat írnám!
ezzel most nem azt akarom írni, hogy lenézed a kollégád, vagy ő rossz ember: de szerinted amit te írtál kérdező, levelezős meg minden 4-5 gyerek, munka mellett lehetséges?
Gondolj bele, hogyha neked lenne a munkád mellett még 4 gyerek, akik azért eléggé felforgatják a mindennapokat, tudnál te egyetemre járni? Mikor és hol és hogyan tanulnál? Nem csak az anyagi részről van szó!
És ez nem támadás volt, csak ellenérv.
Kedves Kérdező!
Sajnos rossz helyre jöttél a kérdést illetően! Az itteni emberek nagyrésze nem a kérdésedre fog választ adni, hanem inkább fröcsögnek és belekötnek mindenben. Mert egy megkeseredett, gyarló emberek! De ne aggódj, ezeknek csak itt van olyan "nagy" "hatáskörük"... Az életben nem hinném, hogy valakik, tudod arc nélkül...
Nagyon nagyon kevés, aki itt értelmes, semleges objektív választ tud adni. És ezek jönnek mindennel, ami nem is a kérdéshez kapcsolódik. Szóval ne vesztegesd időd és energiád! (Én speckó röhögni járok ide, meg ha szarul vagyok látni, hogy ezeknek még szarabb, itt vergődnek.)
Na de, hogy a kérdésedre is válaszoljak! Tojcizd le ezt az illetőt! Faragatlan, betokosodott és buta! Nehogy már egy ilyen vegye el a te életkedvedet! Ha tudsz nézz más munkahely után (tudom, hogy nehéz)! Te csak menj az utadon, csináld azt, amit jónak látsz! És ne foglalkozz az ilyen emberek véleményével! Szerinted ő miért van ott ahol? Mert ő ilyen! Magáért nem tett az életben, hogy sikeresebb legyen. (44 évesen nyolc osztály szégyen, akárhány gyereket is csinált) Te nyugodtan tegyél magadért!
Szép napot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!