Azt vettem észre, hogy az emberek egymásssal?
kérdező, nyugi :) ez legyen az legutolsó hely, ahol személyes sértésnek veszel ilyen hozzászólásokat :)
Ahogy mondtam: viselkedj úgy másokkal, ahogy elvárod, hogy veled viselkedjenek. Magadból indulj ki. Hidd el, az értelmes embereknek fel fog tűnni, hogy te pozitívan közeledsz, és ha arra is negatívan vagy sehogysem reagálnak, akkor az már az ő hibájuk.
A kollégádat szoktad kérdezni a gyerekeiről? Hogy hogyan sikerült az érettségije stb? Mert ezekből simán átvezethető a beszélgetés a te problémádra és hidd el, ez a beszélgetés nem ugyanaz lenne, mintha te csak elkezded mondani, hogy neked ez így nem jó úgy nem jó!
ezt kérlek ne emlegesd, hogy neki 8 osztálya van meg nem ért el semmit stb...
SOSEM tudhatod miért alakult így az élete.
Megmondom őszintén az én édesapám világ életemben segítette a tanulmányaim, főleg történelemből és irodalomból, de mindenhez hozzá tudott szólni. Szóval alapjában véve "jó eszű", pedig utoljára iskolában majd' 40 éve volt.
Úgy alakult ugyanis az élete, hogy a szüleinek nem volt elég pénzük, muszáj volt dolgoznia, képtelen volt folytatni a tanulmányait középiskola után. Utána pedig jött a család, hidd el, hogy van olyan helyzet, amikor energia, idő, pénz hiány miatt nem megoldható a továbbtanulás. Különben is te teljesen más generáció vagy, azért mostanság elég könnyű bekerülni bármilyen egyetemre és aztán villoghatok én, hogy diploma meg izé, de lehet, hogy fele annyit sem tudok, mint más.
Én sosem kérkednék azzal, hogy egyetemista vagyok, meg van diplomám. Persze az én munkám is kellett bele bőven, de leginkább hálás vagyok érte, hogy megadatott a lehetőség, mert anélkül ha belegebedek sem tudtam volna diplomázni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!