Azt vettem észre, hogy az emberek egymásssal?
Kérlek ne nézd le azokat, akiknek nincs diplomájuk, vagy nem tanultak tovább. Ahogy már mondtam nem tudhatod, miért.
Nem ez szabályozza, hogy ki igényes és igénytelen!!!!
Igen, légy büszke a diplomádra, mert tanultál hozzá sokat, de hidd el, egy mezei buszvezető nélkül (akinek nincs diplomája) lehet el sem jutottál volna a suliba!!! (ha éppen busszal jártál, de ez csak egy példa volt).
Az embert nem ilyesmik határozzák meg, hanem a mások iránt mutatott emberség. Elárod, hogy téged itt ne támadjanak, de a kommentjeid hemzsegnek a gyülőlködő hangoktól.
én tényleg nem a vitát akarom sztani, de szerinted az a mondatod hogy hangzik, hogy "Van ilyen, hogy szövegértés... halottatok már róla?" ?
Ez kb. annyit jelent, hogy TE, aki diplomás ilyen dolgokat is tud, mi meg teljesen hülyék vagyunk, mert nem értjük, amit te írsz.
Pontosan az ilyen megnyilvánulások a lenézések.
Nem tudod ki vagyok, nem ismered a hátterem. Ha már szövegértés, az irodalom érettségim 2 éve 93%osra rtam, ami jórészt szövegértés!
ezek nem támadások, meg nem azt vesszük alapul, hogyte fikázni akarod (én legalábbis nem).
Csak azt próbáltuk veled megértetni, hogy ebben a történetben nem csak a te nézőpontod van, hanem másé is.
arról nem is beszélve, hogy amiket te írsz, azt akár mi is írhatnánk: te azt veszed alapúl, hogy mi támadunk téged, te nem érted meg, amit mi akarunk neked mondani.
Erről beszéltem egész végig: viselkedj úgy másokkal, ahogy elvárod magaddal szemben is!
Ha ilyeneket rsz, hogy tudjuk-e mi az a szövegértés, akkor ne várj kedvesebb szavakat tőlünk irányodba sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!