Édesanyák, mit szólnátok hozzá, ha a párotok közölné, hogy jobban szeret benneteket, mint a közös gyermeketeket?
nem szabadna ezt hasonlítgatni...
kedves Kérdező, ezt ne mondd a párodnak, féltékeny lesz, hogy "jobban " szereted.
Nem kell ilyenekkel kínozni szegény Apákat, akik úgyis egy kicsit úgy érzik ke vannak rekesztve a babavárás-szülés-csecsemőápolás csodálatos misztériumából!
Férfi és nő... két különböző gondolkodás!
A gyerek előbb vagy utóbb elmegy...a férj marad és szerintem nincs ezzel semmi baj, hogy így éreznek! Az én férjem is így érez, de mindent megad a 3 gyerekének, kiáll mellettük végsőkig és biztos,hogy ha ott állna választás előtt azért ő is gondolkodna:) De!!!! nem kell választaniuk, nem kell ilyet kérdezni tőlük! Te mint anya kivel éled le az életed a végéig? Kit választasz? A gyereked? dehogyis,felnő és ő sem választ téged! Megsértődsz? Ugye hülye kérdés????!!!?
Nem kell az ilyen kérdéseket provokálni, hasonlítgatni, mert abszolút értelmetlen.
MÁSKÉPP szereti mindenki a gyermekét, másképp a párját, másképp az anyukáját!
Nekem is ezt mondta a férjem mikor megszültett a baba hogy én vagyok neki az elsö.
ez engem is meglepett és kicsit megijedtem és mondtam is neki hogy nálam nem így van már.
DE a férfi számára más a biológia. Bennünk bele van táplálva hogy akár az életünk árán is.
A férfibe azt írták bele, hogy a családot megvédeni de elsö az asszony. miért? mert a természet szoprodásra talált ki minket. vagy is minél több utódot hozzon egy naya létre. ha az anya meghal nem tud utódot létre hozni vagy gondoskodni a már meglévöktröl és azok is így elpusztulnak. vagy is a férfi számára a legfontossabb a nö védelme, mert a nö az aki életed ad még a gyermekeinek és azokat gondozza.
szóval a temészet így írt meg minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!