Nekem elegem van! Miért nem lehet az amit én akarok?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és a bályám tart el minket, mármint engem meg az anyukámat, mert apa 2 éve elköltözött. A tesóm 28 éves és informatikus. Jól keres meg minden és két lakásos házában lakuk. Nekem az a bajom ahogy ki néz. Mint egy rossz bu*i. Be van fonva a haja és deszkásnak néz ki. A héten itthon volt és takarította a lakását, meg rendet rakott, meg nekem adta a cuccait amit nem hord.Nem akarom hordani hiába márkás mert nem tetszik, én emós göncöket akarok. Nem turkálóból hanem a New Yorker.-ből. Anyám veled ordibál, hogy hisztis vagyok. Kapja be megyek apámhoz inkább. Minden sza*ra van pénze tesómnak X-box meg ilyenek de erre nincs?2010. júl. 14. 19:06
51/59 anonim válasza:
de undorító takony vagy! megycsókolhatnád a bátyád seggét, hogy eltartja a szaros valagadat. örülj neki, h van hol laknod, van mit enned, sokaknak ez sincs. Ha meg nem tetszik, húzz el dolgozni, aztán vehetsz magadnak emós cuccot a new yorkerbe... undorító kis elkényeztetett szardarab vagy, nem más
52/59 anonim válasza:
anyádnak tarozik annyival, h neked új ruhákat vesz? vagy mi van? húúú, ha az én gyerekem lennél két maflást kapnál baszod, nem új ruhát...
53/59 anonim válasza:
Én már kiraktalak volna az utcára!Azt járj meztelenül hülye gyerek! Eltart titeket nem veszed észre? Hálásnak kéne lenned neki!És ha apád lenne most ott,akkor vele is így viselkednél? Te csak hálás lehetsz!Amíg az ő házába az ő kenyerét zabálod,addig meg kell adnod neki a kötelező tiszteletet!
54/59 anonim válasza:
én ugy pofánb*sztalak volna a bátyád helyébe hogy sz*rt hánytál volna. Mit képzelsz? Örülj neki hogy kapsz ruhákat. Én a helyedbe elmennék nyárimunkára. 1 nyár alatt 285.000 forintot össze tudsz szedni még ugyis ha betervezel fél hónap nyaralást. És nem kell napi 8órát dolgoznod, elég ha 2naponta bejársz 10-re és 15-re otthon is vagy...
55/59 anonim válasza:
Ha a bátyád nem szeretne ennyire, azt mondanám, hogy jó emóshoz illően iktatsd ki magad az élők közül. De a bátyád és anyukád miatt ne tedd. Inkább vedd észre, hogy mit művelsz. Amúgy meg mi lenne, ha megtanulnál szépen varrni és átalakítanád a bátyádtól öröklött cuccokat a te ízlésed szerint. Nem túl nehéz, ráadásul tuti nem lesz másnak ugyanolyan.
57/59 anonim válasza:
Ezt miaf*sznak kiírni ide ha tudod hogy ugyis sz*r véleményt írnak? Bár énis közéjük állok, mert egy varrat azon a ráncos pofádon szépen nézne ki
58/59 anonim válasza:
Háát...ezt a kérdést elnézve már értem hogy miért gyártanak óvszert...Emós kis k*csög...-.-""""
59/59 anonim válasza:
Szerintem az egész családod vesztes kivéve a batyadat bar ha jobban belegondolok o is eleg ratyi ha egy ilyen csirát eltart ja es a New yorker meg egy kínai fos minden stilustalan pondró cigo ott veszi a béna ruháit amit minden második emberen látsz az utcán inkább lopd. el a batyad pénzét vegyél belőle egy kiló kenyeret azt kend a hajadra te nincstelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!