Nekem elegem van! Miért nem lehet az amit én akarok?
nos képzeld, hisztis vagy, az anyukádnak igaza van. Én sem vagyok nálad idősebb, sőt, ugyanannyi vagyok, mint te, és én is a bátyám kinőtt cuccait hordom. Van, amit ő is úgy kapott mástól, hogy kinőtte. És? Kit érdekel? Tudod 10 emberből ma legalább 2 így öltözködik a te korodban.
Nem sértésből, de lányos, amit csinálsz. És nem hogy hálás lennél hogy egyáltalán van ruhád. Van, aki fél évig gyűjt arra, hogy vehessen magának egy normális ruhát, és akkor még nem ettek abban a hónapban. Azért gondolkozz el a helyzeteden. Látszik, hogy el vagy rohadtul kényeztetve. És jobb ha megtanulod: az élet ritkán kegyes hozzád. Vagy elfogadod, hogy ez van, vagy ellenállsz, és nem kapsz semmit. Mehetsz meztelenül is, és kiírhatod magadra: nem veszem fel a bátyám kinőtt ruháit". Ha majd felnőtt leszel és saját magad keresed a kenyered, akkor majd veszel magadnak ruhát. És ha van pénze X-boxra? Az ő pénze, és azt vesz belőle, amit ő akar. Nem köteles eltartani titeket. Elköltözhetne külföldre egy szép élet reményében, de nem, ő itt marad. És nem hogy hálás lennél és leborulnál előtte, nem, te mégy nyávogsz is mint egy kislány. Szerintem gondolkozz el magadon!
Szép napot!
14/F
Hülyegyerek! Ha örülnél, hogy kapsz ruhát, b@zdmeg! Ha nem kell, akkor legyél pucér!
Ha ilyen rokonom lenne, mint te, szerintem beraknám egy gyerekotthonba! Ott majd kapsz New York-eresz cuccokat meg miegymást! Szánalom vagy... -.-
*ma 19:25
sírjunk együtt :D milyen rossz lehet szegénykének :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!