Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nekem elegem van! Miért nem...

Nekem elegem van! Miért nem lehet az amit én akarok?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és a bályám tart el minket, mármint engem meg az anyukámat, mert apa 2 éve elköltözött. A tesóm 28 éves és informatikus. Jól keres meg minden és két lakásos házában lakuk. Nekem az a bajom ahogy ki néz. Mint egy rossz bu*i. Be van fonva a haja és deszkásnak néz ki. A héten itthon volt és takarította a lakását, meg rendet rakott, meg nekem adta a cuccait amit nem hord.Nem akarom hordani hiába márkás mert nem tetszik, én emós göncöket akarok. Nem turkálóból hanem a New Yorker.-ből. Anyám veled ordibál, hogy hisztis vagyok. Kapja be megyek apámhoz inkább. Minden sza*ra van pénze tesómnak X-box meg ilyenek de erre nincs?
2010. júl. 14. 19:06
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
A kerdezonek.
2010. júl. 14. 19:32
 22/59 anonim ***** válasza:
Ó, b@szd meg... Látom azt hiszed körülötted forog a világ! Mindenki pont lesz@rja, mi van rajtad!
2010. júl. 14. 19:32
 23/59 anonim ***** válasza:

"Rühelem a stílusát és apa is mindig ezért szekálta"

Akkor vegyen neked az apád 30ezer forintos emós ruhákat!

2010. júl. 14. 19:34
 24/59 anonim ***** válasza:
Ha anyadnak tartozik majd vesz neki szoknyat,bluzt,tangat.Abba jobb lesz jarnod?:DAz mar a stilusod?
2010. júl. 14. 19:34
 25/59 anonim ***** válasza:
és? ha meglátják, mi van? Én a tesóm cuccait úgy hordtam az előző sulimban, hogy a tesómon volt rajta egy évvel ezelőtt. és ő is abba a suliba járt. gondolkozz el... majd kapsz néhány pofont, és helyrerázódsz.
2010. júl. 14. 19:35
 26/59 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem ez miért olyan nagy probléma?

Most legalább van okod sírni, szomorkodni, depresszióba esni ;) ...

2010. júl. 14. 19:35
 27/59 anonim ***** válasza:
és hogy még kiegészítsem: az én apám is mindig felajánlotta hogy majd így és úgy vesz nekem mindenféle új ruhákat, cipőket a divat szerint. Megmondtam neki, hogy inkább anyának adja és így is tett. legalább a számlákat ki tudtuk fizetni, és ugyanúgy volt rajtam ruha. És meghaltam? nem.
2010. júl. 14. 19:37
 28/59 anonim ***** válasza:
100%

"nem értitek a gondom"

Milyen gondod baz+???!!! Milyen gondod van neked, te selejt?

Akinek a házát most kanalazza amrkoló, aki karácsonykor az utcán melegszik egy konténerben, meg akit anyja-apja (bátyja) láncon tart és éheztet, na annak van gondja, nem neked!!!!

Kis b.uzi, mi a fenét ilyen bazi fontos, hogy mit húzol magadra? Fiú létedre! Nyár van, húzz fel egy sortot meg egy pólót azt' menj a strandra csajozni. Vagy pasizni, kit érdekel.

Bátyád finanszírozza az életed, megcsókolhatnád a lába nyomát!

2010. júl. 14. 19:37
 29/59 anonim ***** válasza:
# a markoló
2010. júl. 14. 19:38
 30/59 anonim ***** válasza:
100%
Egy dolgot nem ertek.Azt irod a batyad olyan,mint egy rossz b*zi.Te emos vagy.Hol a problema?Azok kb pont a rossz himqrvakhoz hasonlitanak.
2010. júl. 14. 19:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!