Hogyan csináljam? Nem akarok megbántani senkit, de elegem van.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
ez volt az előző kérdésem
Emlékszem rád.
Szerintem akár kérheted a fiad segítségét, de én sehogy fel nem foghatom, hogy egy felnőtt nő nem tud a lánya elé állni és megmondani nek, hogy: költözz el.
Szóval ha nem megy ennek a mondatnak a közlése, kérd meg a fiadat, hogy segítsen neked, jöjjön fel és mondja el a jelenlétedben, hogy mit szeretnél.
bocs, nem olvastam végig az előző kérdésedet, kommenteket, de szerintem ha tudod, h képes máshol is lakni, ki tudja fizetni, nem a híd alá mennének, akkor egyszerűen ülj le vele és mond meg , h kislányom szeretlek titeket, de ez így nem megy tovább, vannak olyan emberek akik bármire megsértődnek, de ez nem azt jelenti, h nekik nem lehet szólni semmiért, én személy szerint mindig ügyelek arra h édesanyámnak ne menjünk az agyára, nem lakunk ott, de gyakran megyünk és ekkor mindig próbálok segíteni, vinni valamit, ha szeretném h vigyázzon a gyerkőcre előbb megkérdem h ráér e, mert attól h egyedülálló és az anyám, nem feltétlen kell feláldoznia magát miattam.....tehát így is lehet gondolkodni.....
a lányod biztos nem fogadja majd jól, de csak a tiszta beszéd célravezető, leültök és vagdalkozás nélkül elmondod neki h mit gondolsz erről, ha szeret megérti!
Én is emlékszem erre a kérdésre. Az,hogy a párja elment szerintem nem baj,hiszen mint írta agresszív tudott lenni. A fia ebben az egészben az egyetlen támasza. Az első vályszolónak igaza van. Hívja át és üljenek le 3-an a lányával és beszéljék meg. Azaz ha a lány a férjével marad akkor menejn vissza hozzá,magához ne vigye. Tudom,hogy segíteni a akar a lányának,de nem megoldás ez. Felnőtt nő,aki 3 gyerekért felelős. Maga bármit tesz nem tudja rendbetenni az ő életét. Viszont arra nagyon figyeljen,hogy nehogy a magáét is tönkretegyék.
Arról nem is beszélve,hogy akkor legközelebb a lánya aztán tényleg nem fog tudni senkitől segítséget kérni. Arra meg nagyon vigyázzon,h a férje nehogy oda cuccoljon magához!!!!
Én is emlékszem Rád. Jó, hogy példát mutattál a lányodnak, és kidobtad a verekedős "párodat"... Ez volt az első lépés, hogy hitelesen kérd, ő is tegyen így a férjével. A gyerekek valószínűleg azért tiszteletlenek, mert látják, hogy az anyjuk az apjuk kapcarongya, nem tisztelik, mert ő se tiszteli magát, így nem fogadnak neki szót :(
Én azt mondom, NE dobd ki a lányodat - azt viszont mondd meg neki, hogy a férjet nem hozhatja fel. Ha ez nem tetszik -akkor mehet.
A fiad remélhetőleg segít, ha másképp nem megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!