Lanyok hogyan csinaljam?
Figyelt kérdés
A ferjem es en teljesen elhidegultunk egymastol.Ket eve vagyunk hazasok, a kapcsoltunk fokozatosan romlott, mara mar ott tartunk, hogy kb 10 honapja nem is szeretkeztunk, meg se erintjuk egymast.Igaz hogy most van egy masfel es egy ket honapos pici babank es ez is hozzasegitett mindehhez.Szeretnem valahogy visszahoditani,de nem tudom hogy kezdjek neki mert sajnos semmit nem erzek iranta, persze ezt nem szeretnem ha megtudna...2011. aug. 28. 23:01
1/33 anonim válasza:
miért nem kívánod? mi változott?
2/33 A kérdező kommentje:
Tisztaban vagyok a dolog bizarr mivoltaval, de a hazassagom forog kockan es a ket gyermekem jovoje, ugyanis a ferjem a vallast fontolgatja.Egyebkent semmi knkret oka nincs ra, szerint en es o ket kulonbozo vilag vagyunk.Nincs senkije ez tuti.
2011. aug. 28. 23:04
3/33 A kérdező kommentje:
Az valtozott hogy nem tisztel, a szemeben egy nulla vagyok, megalaz nap mint nap...stb.Kibirhatatlanul kritizal.Egyszoval elviselhetetlen.
2011. aug. 28. 23:06
4/33 Lollapv válasza:
akkor beszeljetek meg, mind2otoknek akarnia kell, kezdjetek el ujra randizgatni...probaljatok meg neha 2hetente mondjuk egy olyan napot tartani amikor nincsenek ott a gyerekek...te meg mondjuk egyik este varhatnad otthon szep fehernemuben, es ha szeretkeztek akkor utana biztos egy kicsit jobb lesz
5/33 anonim válasza:
Valószínű ő se nagyon érezhet irántad, mert ő sem érint meg. ez egy hosszabb folyamat, először is üljetek le mikor van egy kis időtök és beszélgessetek erről. Te emlékezz azokra az időkre, mikor megszeretted, mit szerettél meg benne?
6/33 Lollapv válasza:
de ha ilyen a ferfi akkor hagyd ott.....tudom h nehez 2 gyerekkel de most meg jobb mint par ev mulva...a gyerekek erzik ezt a gondot hiaba nem ertik...es talan nekik is jobb lenne
7/33 A kérdező kommentje:
Visszaidezni a multat ez nem hangzik rosszul, megprobalom!!!
2011. aug. 28. 23:08
8/33 A kérdező kommentje:
Valasrol szo sem lehet, nagy szegyen lenne es gyenge alkat vagyok ahhoz hogy ezt tuleljem.
2011. aug. 28. 23:09
9/33 anonim válasza:
Akkor inkább marjátok egymást életetek végéig és a gyerekeket is ilyen mérgező légkörben nevelitek, mert "mit mondanak a szomszédok"? Tényleg a két kicsinek kell megszopnia azt, hogy nem mersz lépni?
10/33 A kérdező kommentje:
Akkor most oszinte leszek:Nem hogy semmit nem erzek iranta ,hanem gyulolom.Tonkretett lelkileg.
2011. aug. 28. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!