Lanyok hogyan csinaljam?
Figyelt kérdés
A ferjem es en teljesen elhidegultunk egymastol.Ket eve vagyunk hazasok, a kapcsoltunk fokozatosan romlott, mara mar ott tartunk, hogy kb 10 honapja nem is szeretkeztunk, meg se erintjuk egymast.Igaz hogy most van egy masfel es egy ket honapos pici babank es ez is hozzasegitett mindehhez.Szeretnem valahogy visszahoditani,de nem tudom hogy kezdjek neki mert sajnos semmit nem erzek iranta, persze ezt nem szeretnem ha megtudna...2011. aug. 28. 23:01
11/33 anonim válasza:
biztos megfordult a fejedben a gondolat, h a gyermekeidnek rossz lenne, ha csonka családban nőnének fel. felejtsd el ezt és most legyél bátor, amíg még nem késő. az én szüleim ugyanezért nem váltak el. meg lett az eredménye, szar gyerekkor, depressziós anya. inkább legyen anyu és apu külön, mint hogy folyamatosan az ordibálást hallgassak a gyerekek és hogy ilyen legyen az általános családképük. ha már te sem érzel érte semmit, akkor meg hiányozni se fog. ott a két gyerekek, ők erőt tudnak neked adni ahhoz, hogy talpra állj, ne roskadj össze. nem hiszem h öreg lennél ahhoz, h találj magadnak egy új párt, akivel boldogan élheted az életed és elfogadja a gyermekeidet. lehet, hogy kicsit pesszimista a kommentem, de ez a véleményem.
12/33 A kérdező kommentje:
Szerintem egy gyermek soha nem akarhatja hogy a szulei valljanak, mi pedig ezt eleg jol palastoljuk, elottuk, persze nem mondom hogy tokeletes de ez van.
2011. aug. 28. 23:18
13/33 anonim válasza:
Szia! Mi lenne, ha monjudk valahogy megérezné a hiányod? Azt, hogy nem főz most rá senki, stb.. lehet megérezné, és változásra ösztönözné! Ezt ugy éred el, ha elköltözöl mondjuk egy kis időre, és aztán meglátod, hogy keres e, de ha nem, akkor sajnos nincs miről beszélni, nem akarlak megbántani..Az, hogy te gyülölöd őt, abbol szerintem ujra szeretet nem lesz, ha ennyire elfajult!:(Sajnálom!
14/33 A kérdező kommentje:
Bevallom mar megirtuk a kozos megegyezes alapjan torteno valasrol szolo nyilatkozatot , csak ala kell irni.
Most ott tartunk, hogy adtunk magunknak meg egy eselyt de ha megis valasra kerulne a sor, a gyerekeket is megosztanank, ez az ami szamomra borzaszto, mert nem azert szulem oket hogy kulon nojjenek fel, maganyosan, egesz nap egyedul...Akinek nincs tesoja az megerti mire gondolok.
2011. aug. 28. 23:22
15/33 anonim válasza:
te gyulolod o sem szeret akkor mit akarsz rendbehozni? kezdjetek uj eletet egymas nelkul,mintsem evekig gyotorjetek egymast gyuloletben.
16/33 A kérdező kommentje:
Nem fozok ra aegyaltalan, az anyjanal ebedel, mivel en nem tudok tobbek kozott fozni sem!Szules utan egy hetre hazamentem anyuekhoz, akkor ment ugyvedet keresni es elinditanai a valopert amit aztan visszavont.
2011. aug. 28. 23:25
17/33 ava87 válasza:
Ha elváltok, miért kéne a két gyereknek külön felnőni?
18/33 anonim válasza:
A válás elképzelhetetlen, közben csak egy tollvonás kell az előkészített papírokra? Nem tudja a jobb kéz, hogy mit csinál a bal?
19/33 anonim válasza:
Inkább nevelkedjen elvált szülőknél egy gyerek, minthogy érezze azt a feszültséget...
Hiába mondod, hogy jól leplezitek, hidd el, érzik a gyerekek.
20/33 A kérdező kommentje:
Na akor megmagyarazom! Arrol van szo,hogy peres uton el szerette volna venni mindket gyereket egy kivalo ugyvedet fogadott,a penzt nem sajnalja ra,ugyhogy tulajdonkeppen kizsarolta tolem ezt a dontesem.Sajnos.
2011. aug. 28. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!