Nekem elegem van! Miért nem lehet az amit én akarok?
Ha nem írtad volna utólag, én is azt hinném, hogy egy hisztis pics@'nak válaszolok.
1) Anyukád teljesen jogosan ordibál veled, mert tényleg hisztis vagy.
2) Neked nem derogál turkálóból öltözködni?! Nálad híresebb, gazdagabb embereknek is megfelel, és a New Yorkerben vett cuccok sem tartanak tovább. Van, aki annak is örül, hogy egy évben kétszer - vagy csak egyszer - kap egy öltözet új ruhát a kínaiban, nem, hogy New Yorker... Am a 900ft/kg elég drága túrinak számít mifelénk, ezerért kapok 10kg szintén márkás ruhát, van, amelyiket még a bolti csomagolásból se vették ki. Az meg kit érdekel, ha használt, mikor nem látszik rajta?
3) Szerintem az emós srácok 90%-a néz ki úgy, mint egy rossz b*zi, a bátyád csak úgy néz ki, mint egy átlag informatikus. És lehet, hogy a te stílusod meg pont nem tetszik neki.
4) Miért ne vehetne a bátyád X-boxot? Jól keres, arra költi a fizetését, amire neki tetszik. Az csak mellékes, és a jóindulatán múlik, hogy közben titeket is eltart, hálás lehetnél neki.
5) Ha ajándékba kapsz egy csomó márkás ruhát a tesódtól, örülhetnél neki, és nem a hisztit kellene kivágnod, mert nem tetszik.
6) Apád biztos jobban törődik veled, mint a tesód, te tudod...
Nekem elegem van!
Nekem meg melegem van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!