Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nekem elegem van! Miért nem...

Nekem elegem van! Miért nem lehet az amit én akarok?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és a bályám tart el minket, mármint engem meg az anyukámat, mert apa 2 éve elköltözött. A tesóm 28 éves és informatikus. Jól keres meg minden és két lakásos házában lakuk. Nekem az a bajom ahogy ki néz. Mint egy rossz bu*i. Be van fonva a haja és deszkásnak néz ki. A héten itthon volt és takarította a lakását, meg rendet rakott, meg nekem adta a cuccait amit nem hord.Nem akarom hordani hiába márkás mert nem tetszik, én emós göncöket akarok. Nem turkálóból hanem a New Yorker.-ből. Anyám veled ordibál, hogy hisztis vagyok. Kapja be megyek apámhoz inkább. Minden sza*ra van pénze tesómnak X-box meg ilyenek de erre nincs?
2010. júl. 14. 19:06
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
19:37 vagyok: bocsi, nem a ruhákat adta anyának hanem amit rászánt pénzt :)
2010. júl. 14. 19:39
 32/59 anonim ***** válasza:
az elejétől kezdve volt egy olyan érzésem, hogy ügyesen kiagyalt kamu és jól szórakozol. a válaszaidat látva egyre inkább ere szavaznék (nem kéred ki magadnak a sértegetést, nem védekezel pl nem vagyok önző, nem vagyok hülye, ne ekézz csak mert emós vagyok. minden norműlis ember ezt tenén, ez alapvető emberi reakció. helyette egy mondatot szajkózol folyamatosan.) szal vagy fake vagy pszichopata vagy
2010. júl. 14. 19:42
 33/59 anonim ***** válasza:
Ha ez nem kamu,akkor szerintem tehetnél a világnak egy hatalmas szívességet:visszamászhatnál édes anyukádba!Hálátlan vagy és egoista,a legrosszabb fajtából való.A bátyád helyében én egy fityinget nem adnék Neked,mert nem érdemled meg!
2010. júl. 14. 19:43
 34/59 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem írtad volna utólag, én is azt hinném, hogy egy hisztis pics@'nak válaszolok.

1) Anyukád teljesen jogosan ordibál veled, mert tényleg hisztis vagy.

2) Neked nem derogál turkálóból öltözködni?! Nálad híresebb, gazdagabb embereknek is megfelel, és a New Yorkerben vett cuccok sem tartanak tovább. Van, aki annak is örül, hogy egy évben kétszer - vagy csak egyszer - kap egy öltözet új ruhát a kínaiban, nem, hogy New Yorker... Am a 900ft/kg elég drága túrinak számít mifelénk, ezerért kapok 10kg szintén márkás ruhát, van, amelyiket még a bolti csomagolásból se vették ki. Az meg kit érdekel, ha használt, mikor nem látszik rajta?

3) Szerintem az emós srácok 90%-a néz ki úgy, mint egy rossz b*zi, a bátyád csak úgy néz ki, mint egy átlag informatikus. És lehet, hogy a te stílusod meg pont nem tetszik neki.

4) Miért ne vehetne a bátyád X-boxot? Jól keres, arra költi a fizetését, amire neki tetszik. Az csak mellékes, és a jóindulatán múlik, hogy közben titeket is eltart, hálás lehetnél neki.

5) Ha ajándékba kapsz egy csomó márkás ruhát a tesódtól, örülhetnél neki, és nem a hisztit kellene kivágnod, mert nem tetszik.

6) Apád biztos jobban törődik veled, mint a tesód, te tudod...

2010. júl. 14. 19:45
 35/59 anonim ***** válasza:
Figyelj. Gondolom ez kamu, a többiek felhívták rá a figyelmem. Ajánlanék egy kis figyelemelterelést, egy kis unaloműzést: tanulhatnál egy csepp jómodort... ez még szánalmasabb, mintha valóság lenne a kérdés. ha annyira unatkozol, vegyél le egy könyvet a polcról, bár kétlem, hogy lenne a szobádban. Inkább menj és játssz a többi kreténnel a WoW-on, vagy más hülyeségen.
2010. júl. 14. 19:47
 36/59 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elegem van!

Nekem meg melegem van!

2010. júl. 14. 19:49
 37/59 anonim ***** válasza:
igen, nekem is melegem van :) nem írtad el, kérdező?
2010. júl. 14. 19:53
 38/59 A kérdező kommentje:
Oké ti minden szarnak örültök én nem.
2010. júl. 14. 20:03
 39/59 anonim ***** válasza:
Lehet eljön a pillanat, amikor Te is örülni fogsz, még a szarnak is, mint mi... ;)
2010. júl. 14. 20:05
 40/59 anonim ***** válasza:
Hát akkor szép és örömteli jövő elé nézel. Majd egyszercsak felnyílik a szemed, amikor a középiskola felénél kilépsz és a tesód tart el 40 éves korodig, majd rádöbbensz, hogy "hé, szar az életem!".
2010. júl. 14. 20:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!