Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nekem elegem van! Miért nem...

Nekem elegem van! Miért nem lehet az amit én akarok?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és a bályám tart el minket, mármint engem meg az anyukámat, mert apa 2 éve elköltözött. A tesóm 28 éves és informatikus. Jól keres meg minden és két lakásos házában lakuk. Nekem az a bajom ahogy ki néz. Mint egy rossz bu*i. Be van fonva a haja és deszkásnak néz ki. A héten itthon volt és takarította a lakását, meg rendet rakott, meg nekem adta a cuccait amit nem hord.Nem akarom hordani hiába márkás mert nem tetszik, én emós göncöket akarok. Nem turkálóból hanem a New Yorker.-ből. Anyám veled ordibál, hogy hisztis vagyok. Kapja be megyek apámhoz inkább. Minden sza*ra van pénze tesómnak X-box meg ilyenek de erre nincs?
2010. júl. 14. 19:06
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
ha nem lett volna egyértelmű, akkor jelentem: ez irónia volt
2010. júl. 14. 20:06
 42/59 anonim ***** válasza:
79%

Hogy van pofád ilyet mondani az anyukádra,vagy a tesódra??!"Kapja be".Ilyet mondasz rá,de azt elvárod,hogy márkás cuccokat vegyen neked.Tiszteletlen kis...nem mondom,mi vagy,szégyellhetnéd magad!Én a nővéremtől szoktam kapni ruhákat,igaz,ha nem tetszik,nem adja oda.Általában újonnan kapok ruhákat,pl.C&A-ból,néha Mayo Chix-ből stb.Pedig lenne pénzünk arra is,hogy állandóan márkás cuccokat kapjak,mindkét szülőm jól keres.De inkább jobb dolgokra,pl.utazásra költünk többet,mert olcsóbban is lehet jó és szép ruhát venni.Nem kell a ruhának márkásnak lennie ahhoz,hogy szép és jó legyen!

14/L

2010. júl. 14. 20:36
 43/59 anonim ***** válasza:
Végig se olvastam.. Ahelyett hogy örülnél hogy a TESTVÉRED tart el, még hisztizel.. hihetetlen. Nem vagy normális öcsi :) Nem ám megbeszélnéd vele hogy : bátyó, emós b*zi vagyok és nem jó nekem az hogy te tartasz el, hadd sajnáljam magam, rakj ki az utcára, köcsög vagyok, és szánni való ( ezt kéne hallania a testvérednek ezek után )
2010. júl. 14. 20:47
 44/59 anonim ***** válasza:
59%
Hisztis kis p****...:D Ne félj, még egy kicsit sír a szád és akkor megveszi neked úgyis, csakhogy elhallgass végre...
2010. júl. 14. 21:00
 45/59 anonim ***** válasza:
mint egy öt éves... addig nyávogsz míg meg nem kapod -.-
2010. júl. 14. 21:21
 46/59 anonim ***** válasza:
ha a deszkások úgy néznek ki mint a rossz b.zik, akkor az emók hogy? de ez kinövöd még, pár év múlva, amikor az lesz a divat lehet sírnál a mostani cuccaiért.
2010. júl. 14. 23:50
 47/59 anonim ***** válasza:
51%

Imádom a paradoxonokat!!! Imádom!!! :D

"Mint egy rossz bu*i"

Arról, hogy kinek mit adott a természet külsőleg... szerintem nem tehet. Az, hogy öltözik más kérdés. És, ha úgy néz ki, attól még bátyád? Ha mégsem meleg és megelégeli a beszólásokat (feltéve, ha van), akkor majd változtat rajta.Ennyi.

"én emós göncöket akarok"

Édes pici "szívem". Az emós fiúk többsége úgy néz ki... hogy te szavaiddal éljek, mint egy "rossz b*zi".

De, ha pár nagyobb arc majd beszól, esetleg megver, majd észhez térsz.

Biztosan nagy fájdalom lehet a lelkedben... Hö...

2010. júl. 15. 00:32
 48/59 anonim ***** válasza:
jaj ne legyetek már hülyék, ez kamu!!!!!!!!!
2010. júl. 15. 00:37
 49/59 anonim ***** válasza:
szerintem most mindenki tudja, hogy csak kamu, de tudod, szemet szemért....
2010. júl. 15. 07:57
 50/59 anonim ***** válasza:
Persze,hogy tudjuk,hogy kamu :)
2010. júl. 15. 09:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!