Nekem elegem van! Miért nem lehet az amit én akarok?
Hogy van pofád ilyet mondani az anyukádra,vagy a tesódra??!"Kapja be".Ilyet mondasz rá,de azt elvárod,hogy márkás cuccokat vegyen neked.Tiszteletlen kis...nem mondom,mi vagy,szégyellhetnéd magad!Én a nővéremtől szoktam kapni ruhákat,igaz,ha nem tetszik,nem adja oda.Általában újonnan kapok ruhákat,pl.C&A-ból,néha Mayo Chix-ből stb.Pedig lenne pénzünk arra is,hogy állandóan márkás cuccokat kapjak,mindkét szülőm jól keres.De inkább jobb dolgokra,pl.utazásra költünk többet,mert olcsóbban is lehet jó és szép ruhát venni.Nem kell a ruhának márkásnak lennie ahhoz,hogy szép és jó legyen!
14/L
Imádom a paradoxonokat!!! Imádom!!! :D
"Mint egy rossz bu*i"
Arról, hogy kinek mit adott a természet külsőleg... szerintem nem tehet. Az, hogy öltözik más kérdés. És, ha úgy néz ki, attól még bátyád? Ha mégsem meleg és megelégeli a beszólásokat (feltéve, ha van), akkor majd változtat rajta.Ennyi.
"én emós göncöket akarok"
Édes pici "szívem". Az emós fiúk többsége úgy néz ki... hogy te szavaiddal éljek, mint egy "rossz b*zi".
De, ha pár nagyobb arc majd beszól, esetleg megver, majd észhez térsz.
Biztosan nagy fájdalom lehet a lelkedben... Hö...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!