Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? Elegem...

Miért csinálja ezt? Elegem van, el akarok költözni!?

Figyelt kérdés
Igazából az van, hogy az anyámat már nem tudom elviselni... régóta tart ez az állapot, de már meguntam. Egyszerűen elegem van, hogy az öcséimet mindig előbbre helyezi, mint engem, ok, ezt eddig nagy nehezen elviseltem. De, még az öcsém barátját is úgy kezeli, mintha a tesóm lenne, sőt, velem úgy bánik sokszor mintha nem lennék a család tagja. Amikor dühkitörései vannak, mindig rajtam tölti ki, de eddig még nem mert megütni, vagy csak felpofozott. Mindig sérteget, hogy mekkora senki voltam ,de sebaj, utcaseprő is kell, de én még ahhoz is kevés lennék, stb. Mindent eltilt tőlem mostanság, és már kezd nagyon elegem lenni :S Nem tudok megélni mellette, egy házban, komolyan, az lenne a legjobb, ha el tudnék költözni... :|| 13/L
2011. júl. 10. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:

nem klimaxol véletlenül??

egyébként meg gondolj arra hogy már csak 5 év

2011. júl. 10. 21:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Mindig ezt csinálja, és már elegem van... :( Próbálok mindig pozitívan gondolkodni, ezt csinálom vagy 2 éve, de nem sokat segít már az se...
2011. júl. 10. 21:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Agyrém!!Hát suliidőbe lehetnél olis,olyan sulit válassz majd.Esetleg rokonok,akiknél nyaralhatnál most nyáron?

Nagyszülők,uncsitesók?Haverokkal meg mászkálás napközbe.Én azért leültetném,és megkérdezném,mégis miért különbözöl te az öcsédtől,és a barátjától,mi baja van veled.

2011. júl. 10. 22:00
 4/9 anonim ***** válasza:
*kolis. Bocs elrontottam)
2011. júl. 10. 22:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Ugyan hová költöznél 13 évesen? Türelem, tanulás, és 18 évesen leléphetsz.
2011. júl. 10. 22:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Én azért megkérdezném anyukádat, hogy az ő szemszögéből mi is a helyzet. Ismerős ez a szöveg, hogy anyám egy...ez meg az, csak aztán kiderül, hogy panaszos gyermek sem épp földre szállt angyal és anya csak el van keseredve a tehetetlenségtől.
2011. júl. 10. 22:15
 7/9 anonim válasza:

Lehet,hogy érzékenyebb vagy.Próbálj kedvesen beszélni vele

és szeretni.A szeretetet nem utasítja vissza,ne légy félté-

keny.Nincs tökéletes szülő,de jót akarnak.

2011. júl. 10. 22:15
 8/9 anonim válasza:

Én költöztem már el barátnőmhöz 2 hétre, utána kerestek a szüleim h hol vagyok, mert hiányoztam nekik. nálunk is ugyan ez volt a helyzet. de volt olyan is amikor nővérem bezárta az ajtót, ablakot meg mindent megtett, hogy ne tudjak elszökni. ha a szüleid nincsenek otthon, nyugodtan költözz el! hidd el utána keresni fognak és bocsánatot kérnek. (:

remélem tudtam segíteni!

13/L

2011. júl. 12. 11:45
 9/9 anonim válasza:
ez a helyzet elég gyakori. de a legrosszabb az, ha mindkét szülő ezt csinálja és csak azért mert alkoholisták. és az már nem a gyerek hibája, mint szerintem ebben az esetben sem. az ilyen szülőket nagyon utálom.
2011. nov. 1. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!